Analni seks

This topic contains 7 replies, has 1 voice, and was last updated by Avatar of Sunčica Savić Sunčica Savić 2 years, 9 months ago.

 • Author
  Posts
 • #4414
  Avatar of Sunčica Savić
  Sunčica Savić
  Keymaster

  Nevina Guza

  Svaki put kada stignemo, ja i dečko se straštveno pojebemo. Ali „kada stignemo“. To jeste jednom do dva puta sedmično. I uvijek on traži od mene da probamo jednom analno. Meni je prijateljica pričala da je užasno i da je ona odmah prestala kada je osjetila glavić u svojoj guzi.
  Bila je to naša veče. On je došao sa posla, ja sam ga dočekala sa večerom i vinom kod kuće. Nakon što smo malo prizalogajili, već smo se našli u poljubcu. Njegov jezik je prodirao lagano u moja usta i tamo se susreo sa mojim jezikom. Zgrabio mi je usta i zvaljio me bukvalno. Otišli smo u spavaču sobu da se jebemo. Odkopčala sam mu hlače i uhvatila mu već ukruti kurac. On me je još uvijek zvaljio a zatim me pomalo gurkao dole u medjunožje. Dok sam se spustala gledala sam mu pravo u oči. Inače nisam puno volila oralni seks, ali htjela sam tu noć njemu da učinim malo zadovoljstva. Držala sam njegov komad u rukama i lagano počela navlačiti kožicu preko glavića. On je zabacio glavu i reko „Uzmi ga usta sada…“
  To sam i učinila. Počela sam da ga gutam. Sve brže i brže. Zatim sam ga izvadila iz svojih usta i osjetila malo sperme u ustima. Uhvatila sam ga za kurac i pogledala ga pravo u oči. Zatim sam jezikom kruzila oko glavica. On mi ga je već počeo nabijati i ja sam ga ponovo cijelog uzela u usta. Uhvatio me je za glavu i lagano ga gurao i izvlačio iz mojih usta. Kada sam se zagrcnula izvadio ga je skroz. Legli smo na krevet a ja sam se naguzila. On je navlazio svoju ruku i prelazio sa njim preko moje pičke. Bila je vlažna i spremna za kurac. Zabacivala sam guzu i čekala kad ce me više početi zadovoljavati. On je trljao moju picu sve brže i brže a zatim se sageo i polizao jezikom. To me je izludjivalo. Ali on je tek počeo. Sada je u nju ubacio dva prsta. Lagano ih je gurao i vadio. Ja sam se pokušala okretati da vidim sta on tamo iza radi. Odjednom sam osjetila njegov glavic na pici. Uzduz moje pičke ga je trljao od nju. Lagano je od moje pice došao do čmara i počeo kružiti oko njega.
  Tu sam se već malo prepala. On je znao da ne zelim analni seks. Rekla sam mu da nastavi obradjivati moju picu, ali on me nije slušao. Zabio je prst u moju guzu. Osjećaj je bio čudan. Sada ga je izvadio i dao mi naprijed da ga poližem. Zatim ga je opet stavio i lagano ga ugurkivao unutra. Bilo je zanimljivo. Cijelo vrijeme je trljao glavić od moju picu tako da me je to još vise palilo. Gurnuo je i drugi prst unutra. Već sam osjetila malu neugodnu bol. Unutra ih je razdvajao i sastavljao a pritome širio moj cmar. Ja sam stenjala. Počeo ih je naglo uguravati i vući nazad. Tucao me je prstima u guzu i osjetila sam prvi užitak. Rekla sam mu u tom trenutku „Hajde, hoću tvoj kurac“.
  tucanje u guzu Bila sam napaljena previše da bi razmišljala na posljedice. Bila sam u tom trenutku konačno spremna da ga primim u guzu. On se malo odigao na noge i položio se iznad mene. Lagano je glavićem dopirao u moj supak. Bol je postala sve veća i veća. Potekla mi je čak i suza na oko. Ja sam konstantno stenjala dok ga je on gurao unutra. Mislila sam da će mi razvalit guzicu. Onda je bio unutra. I dalje je bolilo. Sada ga je lagano povlačio i ponovo gurao. Ja sam stenjala sve jače i jače. Osjećala sam se kao kuja. On je legao na mene i počeo ga sve brže zabadati u moju guzu. Kroz stenjanje sam mu rekla da uspori ali on je samo postao još brži. Imala sam osjecaj da ce me pokidati. Toliko je bolilo.
  Sada ga je izvadio. Lagano ga ponovo gurnuo unutra i ponovo izvadio. Osjetila sam prvi užitak. Iako mi guza jos uvijek treperila od zeštokog razvaljivanja. Promijenili smo poze. On je sjeo a ja sam se nabila na njegov kurac. Direktno i lagano je skliznuo u moju guzu ponovo. Ustajala sam i spustala se na njegov kurac. Htjela sam još. Osjećaj je bio divan. Nabijala sam se gore-dole a onda sam osjetila mlazove sperme u svojoj guzi.
  Ustala sam i sperma je kapala iz čmara. Noge su mi u tom trenutku zadrhtale. On je prstima zakvačio sperme iz moje guze i dao mi da olizem… sve sam sa zadovoljstvom onako napaljena progutala…
  Kasnije smo se zajedno istuširali. Cijelo vrijeme su mi noge drhtale i koljena su mi klecala. On se smijao i rekao da će to brzo proći da je to samo od kurca u guzi. Od tada sam ga veoma često primala u guzu i uvijek sam uživala u analnom seksu…

  #4415
  Avatar of Sunčica Savić
  Sunčica Savić
  Keymaster

  Anal sa komšinicom

  Denis je nabadao na štakama do velikog prozora koji je gledao na vrt. Taman kad se odselio od staraca pao je s bicikla, slomio nogu i morao se vratiti kući. Osjećao se kao u zamci, al jebiga, neke stvari jednostavno se dese. Duboko je uzdahnuo, nagnuo pivo i počeo se sažalijevati iako još nije bilo ni podne. Vani nije bilo ničeg osim zapuštenog dvorišta. Taman se htio okrenuti kad su se otvorila vrata susjedove garaže i iz njih bljesnula svjetla Fiat Punta.
  Denis je nabadao na štakama do velikog prozora koji je gledao na vrt. Taman kad se odselio od staraca pao je s bicikla, slomio nogu i morao se vratiti kući. Osjećao se kao u zamci, al jebiga, neke stvari jednostavno se dese. Duboko je uzdahnuo, nagnuo pivo i počeo se sažalijevati iako još nije bilo ni podne. Vani nije bilo ničeg osim zapuštenog dvorišta. Taman se htio okrenuti kad su se otvorila vrata susjedove garaže i iz njih bljesnula svjetla Fiat Punta.

  Auto je bio od susjedove kćeri, Kasandre. Mala je imala najviše 19 godina, i od kada se odselio, što je bilo prije možda nekoliko mjeseci, kao da je prošlo nekoliko godina. Od klinkice se pretvorila u sasvim zanimljivu pičku. Nije mu to promaklo.
  Spetljano je okretala auto po dvorištu, a onda je izašla iz kabine odjevena samo u skroz kratko odrezane bijele traperice i usku potkošulju. Duga tamnosmeđa kosa bila joj je vezana u konjski rep tako da su joj se lijepo isticale velike zelene oči. Bila je super građena za tako mladu curu; duge noge, visoka oko 170cm, uzak struk i velike, pune sise.

  Gledao ju je kako nestaje u garaži i vraća se s kantom punom zapjenušane vode i spužvom. Nama šanse da će ovako odjevena prati auto, pomislio je. Ispustio je duboki uzdah dok se naginjala okrenuta guzom prema njemu, vlažila spužvu i bacala je na haubu. Toliko dugo nije ševio da mu je ovo bilo dovoljno da mu se smjesta digne.
  Zalijepio se pred staklo, nije htio propustiti ni jednu sekundu predstave, ni jedno guženje ili pokazivanje sisetina koje su joj ispadale kada je klečala kraj kante i žmikala spužvu.
  Tako su joj se tresle… Kada se sjela na pod da opere registraciju izvirila joj je ružičasta tangica iz hlačica. Smjesta ju je zamislio kako bi izgledala da ne nosi ništa drugo osim toga, da joj priđe odostraga, gurne ju na mokru haubu, grubo raširi noge i utisne glavić među natečene usmine. Možda bi je prvo malo lizao, dok bi ona grizla donju usnu i mazno stenjala…

  Sad je prala suvozačko staklo; iz nekog razloga zalijepila je sise na njega i skroz si smočila top koji je od vlage postao proziran. Gladno je zurio u njene napete desetke i bradavice koje su se ušiljile od hladne vode.
  Zatim je kleknula okrenuta guzom skroz isprčenom prema njemu i počela trljati felge. Hlačice su joj se uvukle kao da je u gaćama, raspolovljavajući pičku na dva mesnata dijela. Dupe joj se treslo u ritmu pokreta, a kada se prebacila na sljedeći kotač, nije ni popravila stanje među nogama. Materijal joj je sve više nestajao u procijepu, a potkošulja nije više bila samo mokra već se i popela prema gore otkrivajući donji dio bradavica.

  Denis se oslonio samo na jednu štaku a drugom rukom zgrabio kurac. Nije bio siguran da će izdržati do kraja; mala je bila sve vlažnija i vlažnija, tijelo joj se presijavalo na suncu, a ni jedna od njenih oblina više nije bila skrivena.
  Sada je ispirala auto šmrkom. O, itekako je znala da je susjed cijelo vrijeme gleda.
  Zapazila ga je na prozoru od samog početka, zato se sva i zalila. Iako je nosio široke hlače i bio skriven u polutami sobe, nije mogao sakriti erekciju.
  Trljala je krpom nepostojeće mrlje tako da joj se sise što više tresu; kada bi brisala čelo visoko je dizala ruku tako da joj se majica diže i otkriva sise, guzila se preko svake mjere da je vidi u položajima primjerenijim jebačini nego pranju auta.
  Denis nije imao pojma da je ona, od kada si je počela trljati pičkicu, ludo zaljubljena u njega. Sada, kada se opet vratio doma, odlučila je da je vrijeme.
  Za svaki slučaj, još se jednom stala na prste i istegnula da mu pokaže kakvo savršeno, okruglo dupe ima. Krajičkom oka stalno je pratila kako on reagira na svaki njen pokret. Crna kosa bila mu je raščupana i padala u neurednim pramenovima preko svijetlih očiju, ali ono što ju je najviše izluđivalo bilo je njegovo 188 centimetara visoko, mišićavo tijelo.

  Stala se pred auto i namjerno ispustila šmrk i to tako da ju je snažan mlaz vode pogodio ravno među raširene noge, po pizdici prekrivenoj i ovako prevlaženom tkaninom. Glasno je zajecala i spustila se da ga dohvati, ali nije se odmicala, puštala je da je voda ševi.
  Denis je bio jedini koji je mogao vidjeti što radi, pa je s kurvanjskim smiješkom skinula hlačice, pustila ih da joj padnu niz duge pocrnjele noge i iskoračila iz njih.
  Više nije bio siguran da se ovo događa; Kasandra je pokupila šmrk s poda, legla se na haubu i usmjerila mlaz prema pički jedva prekrivenoj ružičastim tangicama. Žestoki mlaz grunuo ju je ravno u klitoris. Trznula je glavom tako jako da su joj se sisetine zatresle, a bradavice ušiljile barem tri centimetra. Otvorila je pune usne i zajecala.
  Denis je sve brže i brže drkao. Duboko je disao gledajući malu kurvastu susjedu kako miješa kukovima na mokrom Puntu i drkao jednako brzo kao ona. Čim je počela jecati i uvukla prste pod mokru krpu znao je da će i sam svršiti. Počeo je glasno uzdisati i ispraznio se ravno u gaće zamišljajući da puni susjedovu kćer nabijen u njeno mlado napaljeno meso do jaja.

  Kasandra je samo ležala omamljena od orgazma. Zato što ju je gledao svršila je jače nego ikad, dapače, znala je da ćese uskoro opet morat samozadovoljavati.
  Navukla je natrag hlačice, no nije ih zakopčala, i ostavivši auto u dvorištu da se osuši, doslovno otrčala do ulaznih vrata. Jebiga, bila su zaključana. Zakolutala je očima. I garaža kroz koju je izašla bila je zatvorena.
  Htjela se obući u nešto suho, a vjerojatno i pošteno svršiti u svom krevetu, al nije se mogla vratiti u vlastitu kuću. Tada joj je pogled pao na susjedova vrata. Nije komplicirala; želi ga i spremna je, a sigurno je i on, ako već nije svršio.
  Hrabro je krenula preko travnjaka prema Denisovim vratima. Samo je bacila pogled na sebe; mokar proziran top, raskopčane hlačice spadale su joj s guze. Duboko je uzdahnula i pozvonila.
  *
  Denis nije mogao vjerovati kada ju je vidio da ide prema njemu. Do navečer je sam doma…idealno.
  «Bok», rekla je onako mokra na vratima, lagano rumenih obraza. «Zaključala sam si kuću…a malo sam se smočila…pa sam mislila ako bi mi mogao posuditi ručnik?»
  «Aha», maknuo se u stranu da ju pusti da uđe. «Tu su», pokazao je prema ormaru s posteljinom. Opet mu se kurac dignuo dok joj je gledao okruglu guzu kako miješa po hodniku.
  Pružio joj je ručnik i otvorio vrata kupaonice, no ona se nije ni pomaknula.
  «Šta si si to napravio s nogom?», buljila je prema dolje i tada je zapazio da mu kurac još stoji.
  «Sjebao sam je na biciklu», pogledao ju je u lice nadajući se da nije primijetila, al buljila mu je ravno u kitu.
  Prišla je korak bliže, tako da su im se prsa skoro dodirivala a onda je jednostavno stavila ruku na kurac i stisnula ga. «Joj, pa ti si još i tvrd!», zajebavala ga je trepćući isforsirano očima.

  «Ko bi rekao, jelda? Čovjek danas pogleda kroz prozor i bezveze mu se digne!»
  Sve ga je kurvanjskije cimala uopće se ne srameći što je oslovio njeno samozadovoljavanje, «Samo ti noga ne valja ili i…?»
  Isuse bože, ne sjeća se da mu se pička ikad ovako direktno nabacivala. «Sve je drugo pod kontrolom, mala», nakesio se kutom usana.
  «Ali baš nisi pokretan, jelda?», izazivala je natežući mu špagicu na boksericama.
  «Da, mogu se samo zavalit i uživat.»
  «Baš šteta», napućila je razmaženo usne, «Volim kad dečko vodi.»
  Na trenutak je zaboravio disati, ovo je bilo predobro da bi bilo istinito. «Hm…nisam to rekao», nacerio se još pokvarenije.

  Oslonio se na zdravu nogu, naslonio štaku na zid i poljubio je u usta, i to tako da ju je grubo privukao za kosu, kao demonstraciju sile koja ju je čekala.
  Onda ju je jednako žestoko odgurnuo i pogledao u oči. Gorile su od želje za ševom kakvu imaju samo cure koje su se tek počele trošiti i još se nisu zasitile kurca. Disala je kratko i teško, tako da su joj se velike sise nadimale pod mokrom potkošuljicom.
  «Skidaj to», naredio joj je u pola glasa. Brzo ga je poslušala, a što je nevjerojatno, gole sise su joj izgledale još deset puta bolje nego prekrivene prozirnom tkaninom.
  «I hlačice», dodao je praveći se totalno kul. I to je bez pogovora odradila; srolala ih je do dolje i odgurnula nogom.
  Čim je to napravila primio ju je za kosu i povukao prema podu, «Na koljena!»
  Pokušala mu je skinuti bokse, ali su štopale preko gipsa na Denisovoj nozi, no kurac mu je od natezanje sam iskočio, tako da se problem riješio.
  «Širi noge i makni tange u stranu», prosiktao je već zaklopljenih očiju. To mu je bilo najjebozovnije od svega; da ih mala još ima na sebi, a da joj se vidi pičić. Susjedova curica lagano mu ga je drkala i oblizivala usne spremna na pljugu. Vidjelo se da je impresionirana njegovom veličinom; nije ni sanjala da ima tako velikog. Gladno ga je stavila ne jezik i usisala do jaja. To joj je, zapravo, bile omiljeno. Pušiti kurčinu. Odlučila je da će dati sve od sebe da ga zadivi.

  Dečko nije mogao izdržati sve što je klinka znala, naslonio se na zid gubeći kontrolu nad strganim nogama. Cijelo vrijeme ju je čvrsto držao za kosu, spreman da joj dobro pojebe slatku facicu ako sama počne trokirati, no nije bilo potrebe, sama se nabijala na njega žešće nego i jedna drolja do tada. No, nedavno je svršio, što mu je davalo fore da u potpunosti uživa u pljugi. Tek nakon deset minuta osjetio je dobro poznato grčenje u jajima. Počeo joj je tucati usta, i kada su mu se muda zalijepila skroz za njenu bradu svršio duboko u Kasandrino grlo.
  Još uzdrman pogledao je dolje na njeno golo tijelo i dalje nevjerujući da mu se ovo desilo. Izgledala je prejebozovno za izdržat, opet mu se počeo trzati. Glatko obrijana pičkica vidljivo joj je nabrekla i presijavala se od sokova. Morao ju je oblizati.
  «Postavi mi se ko kuja, na koljena», naredio joj je. «Puzi!», pokazao je niz hodnik. Polako je šepao iza nje gledajući mladu natečenu pičkicu kako joj pulsira stisnuta među guzovima i kaplje sa svakim korakom.

  Kad su došli do kreveta bacio se na leđa, «Sjedni mi na facu!» Mala se sva sretna popela i zajašila ga.
  Polagano je spuštala kukove sve dok joj se usmine nisu spojile s njegovim usnama. Počela je tiho cviliti kada joj je uvukao jezik u procijep. Nježno je sisao mokro meso mlade pice i trljao joj jezikom klit. Htio je da barem jednom ovako svrši.
  Kada je počela glasno uzdisati i trljat mu se po licu, primio ju je za guzu dobro polizao svaku kap koju je ištrcala u snažnom orgazmu.
  Dignula se, poljubila ga u usta uživajući u svom okusu na njegovim usnama, a onda se poljupcima spustila sve do kare. Ponovno mu se dignuo. Požudan pogled zelenih očiju spojio se sa Denisovim tamno plavim. Nije ni trebao pitat, «Hoćeš metak?»
  «Da», odgovorila je bez daha. «Molim te, ševi me.»
  Povukao ju je za ruke i rekao da ih stavi iza glave. Onda se primio za karu i prelazio joj glavićem po raspaljenoj pičkici, pojačavajući pritisak na klitorisu i puštajući da klizi između šupka i rupice.

  Pizda joj je u sekundi bila još vlažnija nego dok ju je lizao. «Molim te, molim…daj mi ga…nabij ga!»
  «Nisam baš siguran….»
  »Kad te preklinjem! Denis, ševi me, najljepše te molim!» ponašala se kao najjadnija robinjica, a takav komad.
  Jednim snažnim zamahom u kukovima navukao ju je na karu od čega joj je pobjegao glasan vrisak.
  «Miješaj…», naredio joj je glasom sleđenim od seksa. Popela se na njega i počela raditi kao prava droljica, samo da je ne otjera.
  «Oh…daa….», mala joj je bila fantastična, tako vruća, mokra i uska. «Imaš super pičku…»
  »Jako ti je…ah ah ah…velik…», cvilila je umjesto odgovora, uživajući u osjećaju potpune ispunjenosti, širenja do krajnjih granica. Još se nije nabola na ovolkog.
  Dečko je samo ležao izvaljen na krevetu i gledao kako ga ovako prekrasna ženska ševi bez ikakvih granica. Čak nije insistirala ni na prezervativu, što mu se u zadnje vrijeme sve češće događalo. Cijelo vrijeme jebačine natezao joj je velike sisetine, a kada bi zakrenuo bradavice, još se dublje nasađivala, totalno sluđena od njegove enormne kurčine.

  «Daaaa…ahahhhaaaaa!!!», jecala je izokrenutih očiju.
  Bile su joj tamnoljubičaste i natečene od natezanja. Tada mu je palo napamet da bi joj mogao išamarati sise da i one pocrvene. Par puta je flisnuo jednu pa drugu, od čega ga je mala još jače stisnula u klinč mišićavim bedrima. Ozbiljno se palila na to da je dečko podčini, poševi kao kurvu kakva je i bila.
  Svršavala je gotovo bez prestanka, konstantno mu gnječeći kurac svojim unutarnjim mišićima. No, kada je nakon nekoliko snažnih orgazama totalno pomahnitala, podigao ju je s balave kurčine.
  «Okreni se, i opet na sve 4. Idemo!»
  Sada mu je bila okrenuta guzom prema licu. Drhatala je šta od seksa, šta od neizvjesnosti, jer nije imala pojma kako će je veliki susjed sada iskoristiti.
  Nekoliko puta joj je prešao po guzovima, kao da isprobava robu, «Šta misliš, što ćemo sad?»
  U glasu mu je bila neka zloba.

  «Um…nisam sigurna…», jedva je govorila. «U guzu ćeš me jebati?»
  Rastvorio joj je guzove tako da iskoči stisnuti šupak. Lagano ga je dodirnu jednim prstom isprobavajući u kojem joj je stupnju razvaljenosti. «Jesi se već šopala u dupe?»
  «Ne», instinktivno ga je stisnula.
  «Hoćeš ga u kenjaru?», jače je pritiskao sve dok mu prst nije probio rozi obruč.
  «Da», jedva čujno je odgovorila.
  Gurao ga je sve dublje, «A ne ne….Nisi lijepo zamolila…» Očito joj zbilja još niko nije skinuo đanu na dupetu, bila je uska ko djevica.
  «Molim te», glas joj je drhturio.
  «Opusti se. Još te nećemo», nasmijao se i izvukao prst. Imao je on i druge planove za to rasno dupe. Podigao je ruku i glasno je pljesnuo ostavljajući crveni trag prstiju na bijeloj koži tinejdžerke. Pljuske su počele pljuštati jedna za drugom sve dok se nije rasplakala. A onda je podvukao dlan i opalio je i po pojebanoj pičkici uživajući u vlažnom odzvanjanju.
  Vratio se na guzu i snažno zabio prste u nju. Gnječio ju je kao tijesto. Ujebote što je bila dobra!

  «Mala, namjesti mi se.»
  Nije stigao ni dovršiti rečenicu, a Kasandra je već pumpala ko podmazana, natečenih rumenih guzova koji su mu odzvanjali po trbuhu iznad kare. I dalje ju je štipao po dupetu. Ubo ju je bar puta i već je svršila. Onda ju je gurnuo prema naprijed i opet se zagledao u čmar. Nije imao puno iskustva s analnim seksom. Jebao je pičke u dupe svega nekoliko puta, ali svaki put mu se sve više sviđalo. Vratio je prst na šupak kao da je gumb od lifta.
  «Nastavi jahati», naredio je pojačavajući pritisak na prstu. «I opusti se, šupčina ti je skroz zgrčena.»
  Jedva je uspijevala disati, a kamoli kontrolirat guzicu. «Isuse, imaš prekrasno dupe, mala», prošaptao je s kažiprstom na pola u njoj.

  «Kak ti je ovo?», zakrenuo je prst.
  «Malo me boli, ali paše», glas joj je bio skroz isprekidan od udaraca kurca u pički.
  «Hoću te jebati u dupe», prodahtao je, «Skinut ti analni jumf.»
  «Ah ah ah…tvoja je, samo je razjebi…neka molim, preklinjem da mi je zakreneš, Denis», opet je plakala.
  Skoro je svršio od takve priče. Nije mogao vjerovati u kakvu prljavu kurvu se pretvorila od one zbunjene curice kakvom ju je zapamtio.
  Sad joj je sasvim fino ševio guzu prstom, cijelom dužinom. Uzeo je s noćnog ormarića tubu kreme protiv prišteva, najprikladnije što je imao, izvukao prst, dobro nasaftao i sada joj zavaljao dva. Ignorirao je njene vriskove uvlačeći i treći.
  «Ahhha….», mrmljao je u bradu osjećajući kako joj se mišići šire i opuštaju. «Spremna si», kratko je odrezao izvlačeći šaku iz Kasandrinog šupka. Nacijedio je kremu u na pola otvoren čmar i naredio joj da se makne s njega. Kurac mu je u tom momentu i dalje bio u njoj. Vlažno se izvukao tvrđi no ikad. Dupe koje će svake sekunde pojebati izluđivalo ga je.

  «Sama si ga stavi u čmar.»
  Prekrižio je ruke iza glave i gledao je kako se namještava, prima karu u jednu ruku i vodi je prema guzi. Kad se dobro nastavila počela ga je uvlačiti.
  «Ah!», vrisnula je od veličine glavića koji ju je razvalio više nego tri prsta zajedno, no ubrzo se sabrala i nastavila. «Ajjjooooj….tako si velik!»
  «Boli te?», pljesnuo ju je po dupetu.
  «Da, jebeno boli…ali nekako dobro», uzdahnula je i nastavila se šarafiti na njega.
  Denis je podjednako uživao u fenomenalnom pogledu sisate mačkice koja si sama sa namrštenom facom uvlači karu u to rasno dupe kao i u osjećaju stiskanja na kari.
  «Dobro ti ide, mala…super je…», dahtao je lemajući je po velikim guzovima. «Samo tako….centimetar po centimetar….»
  kada ga je primila do pola morala je zastati. Bila je sva uspuhana, raščupana i crvena u licu. Trebalo se priviknuti na taj osjećaj u dupetu.

  Podigao je obrvu nijemo je pitajući zašto ne radi svoj kurvanjski posao, a onda ju je iz sve snage još jednom pljesnuo, «Kaj se sad odmaraš…cijelog ga trpaj!»
  Teškom mukom je stiskala prema dolje, no onda ju je primio za kukove i nabio se sam prema gore tako da joj je zadnja trećina sunula odjednom. Puknuo je od smijeha kad je počela vrištati, no kako ju je i dalje držao u rukama, nije se mogla maknuti, a on je već počeo sa pokretima tucanja.
  «Uuuuu što si dobra nutra! Vruća i jebeno uska…», maknuo je ruke s njenog zgrčenog tijela i stisnuo joj još jednu flisku po guzovima, «Jaši, kurvo!»
  Jedva se mogla pomicati, a kamoli miješati. I dalje ju je opako bolila, no odlučila je stisnuti zube nadajući se da će uskoro proći. Zagrizla je usnu i probala se što više raširiti na njemu.

  «Ajde mala…», pogled razdjevičavanja kujice ga je izbezumljivao. Ako sama na proradi uskoro, razvalit će je na dva dijela kurcem.
  «Boli me…», jecala je, «Denis, jako me boli!»
  »Samo se opusti, proći će kad počneš skakati», pomazio ju je po dupetu.
  Kasandra nije znala jel uopće u stanu ovo izdržati dok on ne svrši. Već se dvaput ispraznio, tako da će ju sad možda ševiti sat vremena! Dok se mučila s takvim mislima bol u guzici počela je nestajati ostavljajući za sobom neki nevjerojatno seksi, prljavi osjećaj kakav još nikada nije iskusila. Dupe joj je naprosto zračilo erotskom toplinom koja se širila u valovima po cijelome tijelu. Malo se sabrala i počela hvatati ritam.
  «Mh….fino je….da…..super ga je imati otraga!», cvilila je zabacujući kosu.
  Spustila je ruku među noge i protrljala si pičkicu. Bez ikakve najave eksplozivan orgazam ju je stresao po cijelom tijelu, a sok iz pičke doslovno liptao po Denisovim jajima.
  «Ahhhh!», jecala je pumpajući gore dolje, pokušavajući nabiti razdjevičenu guzicu što jače na kurac.

  «Tako je dušo…samo ga primaj…ahhh…ma to….», nastavio ju je paralelno sa ševom lupati po dupetu, raspaljujući je tako sve više i više.
  «Tuci me, tuci me po njoj dok ne prokrvari!» Jednom rukom si je natezala sise, a drugom divljački trljala klitoris. Znao je da će od lemanja uskoro svršiti.
  «Koja si ti prljava kurvica», sve ju je jače natezao po dupetu, «Prljava, perverzna kurvetina…»
  Uz jedan glasan krik zabacila je kosu i sve snage mu ga stisnula u čeličan zagrljaj crijeva.
  Nije bilo šanse da i sam izdrži tako snažan analni orgazam. «Svršavam, mala…svršavam!», vikao je puneći joj guzicu do ključanja.
  Cijedila je iz njega i posljednju kap sjemena. Denis ga je izvukao tek kada je osjetio da su mu kanali potpuno suhi, i sada uživao u pogledu na gvalju sperme koja joj se iz skroz otvorenog čmara cijedila u pičku. Lupnuo ju je još jedan put.
  «Jebeno! Ovo je bilo jebeno!»
  «Mmmmhhh…», mazno se složila. Onda je legla kraj njega. Sise su joj se snažno nadimale, kao da je trčala maraton.

  Okrenuo se na bok prema njoj i igrao s bradavicama. «Stvarno si prljava prasica, znaš…», smijao se.
  Zagrlio ju je oko vrata i duboko poljubio u usta. Kada su im se usne napokon odvojile prošaputao je, «Moja mala prljava kurvica…i njena razdjevičena guza koju ću tucati sljedeća tri mjeseca.»
  »Samo tri mjeseca?», zbunjeno ga je pogledala.
  Malo se zamislio i počeo smišljati u kojim će je sve položajima moć tucati kada mu skinu gips. Možda čak dovede i prijatelje da je jebu, hmmm…
  «Ok, ok…vjerojatno i duže.»

  #4466
  Avatar of Sunčica Savić
  Sunčica Savić
  Keymaster

  Prvi anal

  Pozdrav svima. Zovem se Bojana, zivim u Krusevcu, a studiram prava u Beogradu.Ova prica se odnosi na mog decka, Duleta I mene I opisuje nasu ljubav I seks koji imamo.Upoznala sam ga preko facebook-a. Videli smo si I odmah smuvali. Smuvala sam se sa njim, iako mi se nije nimalo svidjao, ali sam htela cisto dam u dam sansu.

  Imali smo vec 6.puta do sada seks I uvek se pokazao vise nego dobar. Predzadnji put je dosao kod mene kuci, posto sam trenutno u Krusevcu, jer nemam predavanja. Cim je zazvonio na vrata stana, ja sam otvorila I vec sledeceg trenutka se nasal u njegovom zagrljaju. Ljubili smo se tako strasno da nismo pravili pauze. Pitala sam ga da popijemo sok I kafu I malo popricamo, posto se vec nedelju dana nismo videli. Pristao je. Znala sam da jedva ceka samo trenutak da se pojebemo.Popili smo kafu. On je zapalio I cigaretu. Videla sam da mu se ruka trese. Zeleo me je. Gutao pogledom. I ja sam ga zelela vise nego ikad, ipak mucilo me je jedno pitanje. Da li da poslusam svoju sestru Jovanu I probam po prvi put analni seks. Mnogo sam se dvoumila. Kada je ispusio cigaretu ponovo se bacio na mene.

  Poceo je da me ljubi, gricka uvo, ljubi vrat.. Njegova ruka se nasla na mojim butinama, a vec sledeceg trenutka je poceo da mazi moje medjunozje. Mnogo me je to palilo. Resila sam da sada ja preuzmem inicijativu. Na brzinu sam mu otkopcala kosulju, strgla ves majcu, ljubila ga po grudima. Otkopcala sam mu pantalone I skinula ih. Ostao je samo u boksericama. NIje dopustio da idem dalje. Skinuo mi je maicu, brus. Skoncetrisao se ovog puta na moj vrat I grudi. Sklopila sam oci I uzivala u neznosti. Lizao mi je pupak, sto me je dodatno napalilo. Za tren mi je svukao farmerice I tangice. Poceo je da lize moju macu. Cas bih je lizao, a vec sledeceg trenutka ubacivai svoj prst u nju. Drhtala sam od uzbudjenja. Bilo mi je sjajno. Primetila sam da je mnogo napaljen. Ne voli bas puno predigre. Oborila sam ga na lezaj, skinula bokserice I krenula lagano. Držala sam njegov komad u rukama i lagano pocela navlaciti kozicu preko glavica.

  Gledala sam ga pravo u oci. Lizala sam njegov glavic jezikom. Stavila sam ga u usta I pocela lagano draziti usnama. Osecala sam da mu prija. Posto nije bio pri vrhuncu, a znam sta voli najvise, resila sam dam u pruzim veliki uzitak. Opkoracila sam ga I pocela se lagano nabijati. Prvo polako, a zatim sve brze. Primetila sam da ga to najvise pali I da ponekad zazmuri koliko ga to uzbudjuje. Skakala sam po njemu, povlacila se napred nazad, pravila izvesne pause I sedela na njemu, dok je njegov kurac bio u meni. Osecala sam se maksimalno ispunjenom. OSecala sam kako pulsira u meni. Nastavila sam tako izvesno vreme, cinilo mi se da je prosla vec citava vecnost. Hteo je da sada on bude na meni.

  Prelomila sam. Odlucila sam da poslusam svoju sestru Jovanu I predlozim mu analni, koji nikada do sada nisam imala, a znala sam da on tako zeli analni. Predlagao mi je vise puta, samo ja nisam smela. Rekla sam mud a zelim analni. Zacudio se. Sada sam ja lezala na stomaku sa guzom izbacenom visoko iznad. Bio je iza mene. Zabio je prst u moju guzu. Osecaj je bio cudan. Zatim ga je opet stavio i lagano ga ugurkivao unutra. Bilo je zanimljivo. Osecala sam malu neugodnu bol. Razmisljala sam da osustanem. Ali sada je vec bilo kasno. Donela sam odluku da probam, pa sta bude. Bila sam napaljena previse I nisam vise niocemu razmisljala. Lagano je glavićem ulazio u moju guzu. Bol je postala sve veca I veca. Cvrsto sam stiskala jastuk, ali nisam mogla da se uzdrzim. Bolelo je. On je polako ulazio po malo. Osetila sam da je velikim delom u meni, tj. Mojoj guzi. Sada ga je lagano povlacio i ponovo gurao.

  Bila sam sve glasnija. Poceo ga je sve brze zabadati u moju guzu. Pitala sam se kako je samo uspeo da udje u mene, jer je suvise debeo. Kroz stenjanje sam mu rekla da uspori. Usporio je. Ozvadio ga je van. Neko vreme ga je mazio o moje butane, a onda ga ponovo ubacio. Lagano ga je ubacio. Osetila sam prvi uzitak. On je ubrzao I nabijao sve brze. U jednom trenutku sam osetila kako svrsava u meni. Bio je kraj. Osetila sam da me guza jos pomalo boli I pece. Kada sam ustala iz mene je curela sperma . Istusirali smo se I nastavili igru. Jeste da mi se ne svidja, ali sto se seksa tice, vise je nego idealan.

  #4586
  Avatar of Sunčica Savić
  Sunčica Savić
  Keymaster

  Punjenje

  Dolazim na zurku oko jedanaest uvece. Stojim ispred vrata, u stiklama od dvanaest centimetara, a imam samo tangice ispod minica, i majicu sa velikim dekolteom. Nisam mnogo visoka, nekih 165, i zgodna sam. Imam dobru guzu, sise srednje velicine, sa mojih 17 godina naravno jako cvrste. Drug kod koga je zurka mi otvara vrata.
  Na njega se mnogo lozim, ali mu nisam rekla to, vlazim cak i kad me pogleda. Grli me i ljubi u obraz. Stiskam se uz njega, sto ni njemu ne smeta, a izmedju mojih nogu postaje sve vlaznije. Kaze mi da sipam pice, pa da dodjem na dvosed gde on sedi sa drugom. Guzva je.
  Sipam Vodku, i sedam njemu u krilo. Osecam kako njegov drug ne skida pogled sa mog dekoltea, i nogu. Namerno se mrdam malo u njegovim krilima, i osecam da mu se digao. Pravim se da se nista ne desava. Zbog pica sam se jos vise oslobodila, pa sam krenula korak dalje. Rekla sam mu da mi se vrti u glavi, slagala sam, i pitala ga gde mogu da legnem da me prodje vrtoglavica, pa me je poveo do svoje sobe.
  Srucila sam se na krevet.

  Pitao me je da li mi treba nesto, rekla sam da sedne pored mene malo. Minic mi se povukao na gore, i malo je provorivala moja guza. Njegova kita se ocrtavala kroz pantalone. Podigla sam se i poljubila ga u vrat. Otkopcala sam mu pantalone i izvadila kitu. Ubacila sam ga u usta, ali nije mogao ceo da udje. Mazila sam mu jaja, i drkala mu lizajuci mu glavic. Onda je u sobu upao njegov drug, i poceo da se izvinjava, rekao je da mu je dosadno tamo, pa je usao.
  Rekla sam mu “Dodji”. Nije trebalo dva puta da mu se kaze. Otkopcao je pantalone, i legao na krevet poludignutog kurca. Lizala sam mu jaja i kurac, dok sam Mladenu drkala. Sad je obojici bio u punoj snazi. Mladen je svukao sve sa mene, i nabio dva prsta u picku. Uhhh. Stenjala sam glasno, van sobe je bila muzika, valjda me nisu culi. Tako dobro je mrdao prstima unutra, uhhh. svrsila sam. Srdjan mi je nabio kurac u usta, i obradjivala sam ga neverovatno.
  Ceo je nestajao u mojim ustima. Zelela sam kitu u sebi. Rekla sam Mladenu “Kurvica sam, ozozavam kitu, nabij mi ga jako” i uleteo je u sekundi, do kraja, uhhh. Vrisnula sam, a on me je lizao po crvstim bradavicama, a za to vreme sam drkala i Srdjanovu kitu, a onda su htela obojica da me nabiju. Vec sam se jebala u guzu, i obozavala sam to. Obe rupice popunjene, mmmmm. Sokovi su mi se slili i do guze, nije je trebalo vise vlaziti, Jebali su me bez milosti.
  Onda su mi naizmenicno ubacivali kite u usta. Mladen je hteo da mi svrsi u guzu, pa sam mu se naguzila preko kreveta. Hvatao me za sise, mesio ih, uhhhh, i oboje smo stenjali kao nikad. Srdjan je sve posmatrao i drkao ga. Osetila sam Mladenovu vrucu sprermu u guzi, svrsila sam.
  Mmmmm. Srdjanu je i dalje bio kao kamen, strpala sam ga u usta, dok me je drzao za kosu i nabijao mi glavu, a sperma se cedila iz moje guze. Onda su mlazevi krenuli da pune moja usta. Sve sam progutala.Razvalili su mi pickicu toliko da nisam mogla da sedim.

  #4661
  Avatar of Sunčica Savić
  Sunčica Savić
  Keymaster

  Kita u njenoj guzi

  Samo sto je ušla video sam na njenom licu neki blagi osmeh, koji kao da je upućivao na to da će se veceras dogoditi nešto lepo, nešto izuzetno. Nekoliko dana nismo vodili ljubav zbog obostrane zauzetosti, i ja sam osećao strasnu napetost u mošnicama. Želeo sam je. Skuvao sam kafu, dok je ona iskokala kokice, pa smo se smestili u krevet i gledali TV. – Mazi me, – rekla je. Volela je blag dodir prstiju po telu. Milovao sam je po leđima, vratu, vrhovima guzova, unutrašnjoj strani butine, kolenu.

  Samo je sklopila oci i ravnomerno disala. Uzvratila mi je na milovanje, poceli smo nezno da se ljubimo, vrhovima jezika smo se lickali, sisala mi je donju usnu, milovala bradavice. Uzbudio sam se i poceo da svlacim u panici i nju i sebe. Ljubio sam joj grudi, sisao bradavice, jednu, drugu. Nisam zeleo da se ni jedna oseti zapostavljenom. Polako sam se poljupcima spustao niz njen stomak. Blago je jecala, a kada sam joj toplim dahom dodirnuo pukotinu, samo se stresla.

  Razotkrila je prstima klitoris i rekla: – Blago ga lizi, blago! I bez toga sam znao sta zeli, sta voli kojim putem je dovodim do vrha. Bila je vlazna, skliska i skroz otvorena za mene. Nisam mogao vise da izdrzim i prineo sam kitu njenom otvoru. Ulazio sam joj lagano sa nekoliko kratkih uboda posle kojih je sledio jedan duboki. Jecala je kao kroz plac dok sam ja sve jace zabadao svoje koplje u njen otvor. Nije dugo izdrzala. Osetio sam jaki grc njene pice, pa jos jedan, jos jedan, i nakon toga seriju blagih trzaja opustanje. Izasao sam joj iz pice, ljubio par trenutaka po telu da bi dosla do daha. – Digni noge visoko – rekao sam.

  Shvatila je sta zelim, uhvatila noge ispod kolena i povukla ih na grudi. Postavio sam kurac na otvor guze, vec podmazan vaginalnim sokovima, lagano pritisnuo i osetio kako me pusta u sebe. Napravio sam nekoliko kratkih pokreta napred nazad, da bi joj se guza opustila, a onda jednim laganim, ali odlucnim pokretom usao do kraja. Ote joj se krik iz grla, ali ne boli vec slasti. Legao sam pored nje i lagano je jebao u guzu.

  – Volela bih da gledam kako mi ulazis u guzu. – rekla je mazno. Masta mi je podivijala. Skocio sam, trcao do kupatila i skinuo veliko ogledalo pored kade. Brzo sam se vratio i postavio ga tik uz krevet. Seo sam na krevet i polu se naslonio na naslonjac. Opkoracila me je i ledjima okrenuta, polako pocela da se natice anusom na kitu. Prizor na ogledalu je bio neverovatan. Tupo sam prikovao pogled na spoj nasih tela.

  Usao sam celom duzinom u nju, tu je ona na trenutke zastala da bi ga setila celog a onda je pocela sa ritmickim pomeranjem gore-dole. cmar joj se potpuno otvorio, razglavio, a ja sam odozdo jos vise rasirio guzove i otvor pice. Ulazio sam kao u zelatin. Sve joj se dole “razmljackalo”. Boja otvorene pice je polako prelazila od ruzicaste ka ljubicastoj i sve vise krvi joj se sakupljalo u velikim i malim usminama.

  lzvukao sam joj na trenutak kitu da bi video otvor guze. Ostao je rasiren. Nije se stegao i zeljno je cekla da ponovo udjem u toplinu. Podigao sam pogled i na njenom licu video grc. Vise nije gledala u ogledalo. Grudi su joj se nadimale i postajale sve vece. Disala je sve ubrzanije, a ja sam sve brze i brze odskakao od duseka i nabijao kitu u nju. Zamutilo mi se u glavi. Osetio sam cu svrsiti i ubrzao pakrete. Stezanje njenog cmara mi je stavilo do znanja da je pocela da svrsava.

  Trenutak pre nego sto cu i sam svrsiti, pogledao sam prizor u ogledalu; vidno modru picu kako se steze i opusta usled svrsavanja i moju kitu u njenom dupetu. To je bilo previse, ispustao sam seme u njen cmar u dugim trzajima. Pocelo je da se sliva iz nje duz kite na jaja. Umor, opustanje. Nakon nekog vremena smo se odvojili, srecni ljubili i smejali. Gledali smo erotski film u kome smo bili glavni akteri i svidelo nam se. – Ponovicemo ovo ponekad, -rekla je. Ponekad? Kad god pozelis ljubavi, -odgovorio sam i to zapecatio poljupcem.

  #4715
  Avatar of Sunčica Savić
  Sunčica Savić
  Keymaster

  Majoneza u šupku

  upoznala sam jednog poznatog hrvatskog poduzetnika u poznatom nocnom klubu. Družili smo se neko vrijeme, odlazili na pića, ručkove i u nocne izlaske. Od prvog trenutka gledao me pogledom koji se zvao ¨pojest ću te¨. Izišli smo jednog vikenda vanka…povukli nekoliko lajni, popili nekoliko čašica pića i otvorili se. Pitao me: Želiš ševu samnom?. Pristala sam. Njegovim skupocijenim automobilom otišli smo u obližnji hotel. Poznavao je gospodina na recepciji. Niz dug hodnik dosli smo do sobe broj 11. Soba je bila predivna. Ali nisam bas na to obracala pozornost, htjela sam da me što prije pojebe. Uzeo je telefon i okrenuo broj. Donesite mi račiće s tartarom, salata od hobotnice i francusku salatu. Znao je da volim morsku hranu. I donesite uz to bocu jacka danielsa. Posluga je došla vrlo brzo. Malo smo si popapali. I krenuli…
  Bacio me je na ogroman krevet, skinuo me u jednoj sekundi…počeo lizati…vodio je igru i nije dozvolio da ja mrdnem. Gurao mi je kurac u usta, jebao me u čvalje…vukao za kosu..uživala sam…nisam vjerovala koliko strasti izlazi iz tog potpuno smirenog covjeka… digao me s kreveta i stavio na pod u psečji položaj…oduvjek sam voljela od iza…
  Čekajući da ga već jednom osjetim, jezikom mi je počeo vlažiti šupak..stresla sam se , ali mi je pasalo…rekla sam mu da mi ga samo dobro navlaži… sljedeći trenutak osjetila sam nešto hladno..zajedno s njegovim prstom ušla sam si u šupak i osjetila francusku salatu…šaku tartar umaka gurao mi je u šupak…nisam se smjela pomaknut, bilo mi je gadljivo ali me počelo i palit…aaaaaaaa…napokon!! unutra je…šupak mi je bio tolko razrađen da nisam osjetila nikakvu neugodnost već užitak…počeo me nabijat, toliko jako da su mi oči suzile, i da sam od užitka stenjala toliko glasno da mi je stavio ruku na usta…pola sata nabijao me u šupak, nisam više mogla izdržati ali nisam ni smjela odustati…izvadio ga je van i stavio, i tako nekoliko puta…šupak mi je bio ko ozonska rupa…
  svršio je …unutrašnjost mi je preplavila topla sperma…laknulo mi je, pala sam na pod mislivši da se više neču imati snage dići…kad me natrag digao u isti položaj kao do sada…raširio mi je šupak i ulio jack daniels, curio je iz mene, a on mi je svoju ruku gurao unutra bez osjećaja, cijela šaka ulazila je i izlazila…sa stola uzeo je čašicu inače namjenjenu za rakije, i gurnuo mi u guzicu..počeo je da me jebe u pičku a čašica je stajala u čmaru…jebao me i jebao …digao me s poda i popeo na stol, čučnula sam… reko je da izvadim čašicu…stiskala sam kao da ću se usrat…curilo mi je iz šupka jacka i majoneze i sperme…izašla je i čašica…bila sam toliko umorna da više nisam ništa ni osjetila…počeo se oblačiti…izašli smo vanka, platio je čovjeku, i ponašao se kao i prije…ljubazan kao da se ništa nije dogodilo…i dalje me zove ali odbijam pozive….

  #4895
  Avatar of Sunčica Savić
  Sunčica Savić
  Keymaster

  Moj grubi profesor

  Točno u 8 naveče bila sam ispred vrata svoga profesora matematike koji me ucjenjivao za prolaznu ocijenu iako sam znala toliko ako ne i više Kada je otvorio vrata rekaoje bravo Maje i odmjeriome od mojoh butina do međunožja pado mojih tvrdih teeneđžerskih sisica Bila sam obučena u tjesni šorc i majicu naravno bez grudnjaka kakoje uvijek tražio Odmahje rekao da se skinem ali polako Nije gubio vrijeme jer je uvijek bio napaljen kada god bi naredio da dođem na tucanje u njegov stan u kojem je živi sam jer nije bio oženjen Skinula sam lagano maicu i šorc i on je tada prišao i laganomi uvukao ruku u gaćice I počeo mi gnječiti klitoris i mojim je tijelom od toga dodira prolazila oštra bol zatmije skinuo gaćice i zluradose nasmijao guruvši dva prsta u moju vlažnu vaginu Kujo moja mala imaš predivnu vaginu i već si vidim spremna za parenje Vidio sam te juče u gradu sa mamom prava kurva sa predivnom guzom kao i tvoja ali za sada je dovoljno da joj karam ćerku a nekadaćeš i nju povesti na jebačinu kad joj opišeš kako ti to ja radim Tresla sam se i dahtala dok je grubo rovario po mojoj vagini i gnječio klitoris prouzrokujućimi tako oštru bol koja se širila mojim međunožjem koje je uprkos boli bilo sve mokrije Izvadi zatim prste iz moje pičkice i gurnuih između mojih usnica daih poližem Tako malena okusi samu sebe a sada da pređemo na ono pravo Uhvatime za ramena i grubo gurnu na koljena Sa gađenjem sa gledala u njegov veliki stomak ćelavu glavu i velike mlje znoja na njegovoj košulji Kada je posenuo prema šlicu čvrsto sam zatvotila oči Gnječio mi je grudi i bradavice neviđenom surovošću kada hoće da ih istrgne sa mene i nije se obazirao na moje molbe dame boli Drhtavim rukama sam povuklasam otvarač na šlicu izavukla ruku Tada sam osijetila čvrsti stisak na vratu Ustima malena uzmi ga tim lijepim ustima i budi nježna prosikta Osijetilasam neku nervozu u želucu kao i svaki put kadame neko na nešto prisiljava Nervoznosam trzala usnicam i jezikom dok sam došla do njegovog kurca Robert kako se zvao je zastenjao od zadovoljstava kada je osjetio moje usnice na svom kurcu koji je bio jako dug sa zakrivljeni glavićem na vrhu NJežno sam ga obrađivala jer me neprestano stezao za vrat i povremenomi ga nabijao duboko u grlo štome nadraživalo na povraćenje Tako malena puši pušiga nježno tako volim kadamiga vi curice pušite Cijelogmiga progutaj malena Poslušala sam ga i gurnula u usta što sam više mogla Robert me čvrsto uhvatio za glavu i doslovnome tucao u usta Poigravao se mojom glavom kaoda je igračka Kako je njegov kurac izlazio i ulazijo iz mojih usta takosam počela osjećati neopisivo uzbuđenje u tom osjećaju poniženosti i bespomoćnosti pred ovim pedesetogodišnjakom koji je imao moć nad mnom Bilasam spremna da učinim sve štoje u ovom trenutku tražio no ne baš i ovo šta je sada želio da radi sa mnom A sada malena uradićuti ono što želim odkad sam te prvi put ugledao Kada sam ugledao taj tvoj slatki šupčić rekaosam sebi date moram karati baš tamo Želim da te karam baš tamo tako dame dugo pamtiš Dok je to govorio oči sumu divlje sijevale od divlje želje u njemu dame razvali Dok je to govorijo stajao je ispred mene i navlačijo svoju za mene ogromnu kurčinu Hvatala me panika strah ali i želja da probam nešto što nikada nisam Na koljena kujo Četveronoške kao prava kučka zapovijedijo je Jasam ga u transu poslušala Jače Jače raširi guzove kučko vikaoje pout ludaka i svojim grubim rukama širiomi guzove do bola Tako je već bolje melena rekaoje nešto blaže i počeo peodirati sa prstima u moju pičkicu i anus Iz vagine mije neopisivo curilo i Robert uđe u nju sa dva prsta koje gurnu u moja usta da poližem što sam i učinail sa velikim žarom isto kao i malo prije sa željom da me prestane mrcvariti i da me napokon počne tucati u bilo koju rupu NJegovi grubi prsti ponovosu bili u mojoj guzi koju je pripremao za karanje Uskorosam osjetila njegov ud kako prodire u moju usku guzu Boli bolime uspjelsam promucat štoga je izgleda dodatno uzbudilo tako da me ugvatio za bokove i bez imalo milosti nasadio na svoje koplje i ja sam osjetila oštru nepoznatu bol Poslije nekoliko uboda bol je nestala i počelasam uživati u njegovom prodiranju Oslonjena na koljena sa dlanovima na podu i spuštenom glavom kao prava kuja kojase pari pomicala sam svoju guzu prema njemu nadraživajućiga do ludila Sve više sam ga upijala u sebe drhteći od zadovoljstva Cjelu me je ispuni svojom veličinom i utrobami se tresla od njegovog grubog karanja Drugi put doćeš sa svojm mamom da gledaš kako i njoj razvaljujem šupak govorioje kao u transu štome dodatno uzbudilo jer bih zbilj volila gledati kako mi netko kara mamu koja izvrsno izgleda Karaj karaj profesore moj mladi šupčić karajme do boli karaćeš i moju mamu drugi put sada mene rasturi mucala sam kao u transu dokme je stari karonja rasturao Poslije još nekoliko snažnih uboda digame na koljena i navlačeći svoju karu približio je mome licu Uskoro je iz njegovog glavića poletio mlaz sperme prema mome licu Slankasta i kremasta tekućina slijeval se niz moje lice a tek mali dio dobila sam izravno u usta Debeli Robertov kar cijedi se nad mnom a ja sam se grčila na podu besomučno drkajuć vaginu i klitoris uživajući u razornom orgazmu i svatila sam da sam ustvari volila da budem ponižena i da u tome neopisivo uživam Neko vrijeme smo šutili zatimi je Robert prišao i počeome lagano milovati po pičkici i govoriti damu oprostim ako sam bio previše grub ali ovo sam oduvjek malena htio da radim sa tobom i nećute više maltretirati a tucaćemo se samo ako tito budeš želila Ureduje profesore i jasam uživala i voljelabi da ovo ponovimo ali drugi put povešću i mamu sigurnoćuje uspije nagovoriti i to će biti naša tajna Da kako da hoće moja mala kurvice reče i gurnu dva prsta u moj izvor sladostrašća od čegame ponovo prođoše trnci ali o tome drugi put Izvinjavam se na gramatičkim greškama ovoje moja prva priča i sveje istina

You must be logged in to reply to this topic.

ULOGUJTE SE KREIRAJTE NOVI NALOG

Vaša privatnost je bitna za nas i nikada nećemo iznajmljivati ili prodavati vaše informacije.

 
×
KREIRAJTE NALOG VEĆ IMATE NALOG?
 
×
ZABORAVILI STE DETALJE?
×

Go up