BDSM Sex

This topic contains 10 replies, has 4 voices, and was last updated by Avatar of Sunčica Savić Sunčica Savić 2 years, 8 months ago.

 • Author
  Posts
 • #3528
  Avatar of admin
  admin
  Keymaster

  Jelena

  Njeno insistiranje da će dati otkaz odbacili su uz osmehe, kao da je reč o šali. „Ma neću ni da čujem to“, rekao je direktor mašajući se za čaše. Objasniće joj poslovni plan za narednu godinu, dogovoriće se sve, nema potrebe za nervozom.

  Nije bila ubeđena i nije joj se dopadao njegov nastup kojim je potpuno gurnuo u stranu njene komentare i sugestije. Kao da nije bilo važno šta ona misli o poslu, kao da je jedino bilo važno da dođe u Beograd da bi je videli, popili piće, odveli na ručak, a posao će se sam od sebe obavljati.

  Barem je Andrej bio tu, pomislila je. Andrej… jedan od vlasnika firme, zbog koga je tako dugo i otezala sa najavom otkaza. Andrej koji je jedini od svih delovao prirodno, iskreno, jedini pored koga se osećala opušteno…

  …ne, nije bila opuštena. Kako je mogla da se opusti kada je sedela tako blizu Andreja? On je vozio pričajući sa njom kao da se poznaju godinama, on je bio taj koji je bio opušten, za volanom svog BMW-a dok se probijao kroz beogradsku gužvu, a Jelena… Jelena je bila napeta. Bila je nervozna od pokušaja da mu ne pokaže koliko je nervozna, koliko je zbunjena svime što se događalo od jutros kada je stigla u Beograd, rešena da objasni rukovodstvu firme gde se sve greši, samo da bi sada imala utisak da su je mnogo manje slušali, mnogo više gledali.

  Naravno, obukla se primereno prilici, želela je da deluje ubedljivo, profesionalno, ženstveno, sećala se kako su joj jednom prebacili zbog nošenja patika u kancelariji i zato je sada imala na sebi cipele sa najvišim štiklama koje je mogla da pronađe, suknju dovoljno kratku da provocira smelošću a da ne pređe u vulgarnost, bluzu koja je figuru isticala bez previše otkrivanja. Bila je rešena da ostavi utisak, da nametne koliko svoje mišljenje toliko i svoju pojavu, ali sada sedeći pored Andreja u klimatizovanom automobilu koji ju je jednako opijao tihom muzikom sa četiri skrivena zvučnika i mirisom kože, sada više nije bila sigurna šta da kaže i kako da se postavi.

  Andrej je bio u njenim fantazijama već dugo, bez obzira što je bio stariji od nje, bez obzira što je bio oženjen i otac male dece. Fantazije nisu mogle da naškode nikome, zar ne?

  Zar ne, pitala je sebe osećajući kako joj lice gori iako je istovremeno klima uređaj u kolima činio da joj se koža ispod tankih, skupih čarapa i sjajne bluze naježi. Gorela je u licu i samo je jakoj šminki mogla da zahvali što to Andreju nije bilo očigledno.

  Gorela je, crvenela, jer Andrej, suvlasnik firme u kojoj je radila, dobar muž i suprug, Andrej, uvek prijatan prema njoj, uvek prirodan i nasmejan sada je, vozeći, kao neobavezno rekao nekoliko stvari koje nije mogla da tumači na više od jednog načina. Smejao se, smešio se dok je to govorio a Jelena je osećala kako crveni. Nije crvenela samo zato što je čovek koji joj je plaćao platu nedvosmisleno, pomalo samozadovoljno, pomalo drsko govorio o njoj, o njenom izgledu, sve uz osmeh, naravno. Crvenela je zato što su njegove reči u njoj izazvale reakciju koju nije mogla da kontroliše. To što su joj bradavice stajale ukrućene u čipkastom brushalteru mogla je da pripiše klima uređaju, ali vrelina koja joj se razlivala po utrobi je bila nešto drugo. Gaćice su joj bile vlažne a ona se upinjala da Andreju ne pokaže kako na nju deluje sve što je govorio.

  Na kraju krajeva, on joj je bio nadređeni, a ona nije bila neka klinka niti laka devojka koja pada posle nekoliko brzo izgovorenih fraza. Ali, nije mogla da ostane ravnodušna na njegovo objašnjenje kako ju je zapazio još kada ju je prvi put video, u kancelariji u njenom gradu, kako je znao da od nje može mnogo toga da očekuje… Način na koji je to izgovarao sugerisao je da se možda ne radi o očekivanjima striktno vezanim za posao, ali je pritom on i dalje ostajao savršeno fin, savršeno vaspitan i prijatan. Time se više i stidela što su njegove reči, osmesi i pogledi iskosa u njoj izazivali još nepristojnih reakcija, još kapljica uzbuđenja koje je ispuštala u gaćice.

  Andrej je trebalo da je odveze na ručak o kome je direktor pričao, a ona se samo pravila da joj je neprijatno, zapravo joj se malo zavrtelo u glavi kada je sela u njegov BMW i osetila miris njegovog parfema tako blizu sebi. Dok su mileli kroz saobraćajnu gužvu, njegov pogled sve se duže zadržavao na njenim nogama a ona nije mogla da odluči treba li da suknju povuče naniže ili da je još više podigne.

  Kada je predložio da odu na piće pre ručka, pristala je, ali bilo im je potrebno tako dugo da se izvuku iz gužve da je Andrej na kraju automobil usmerio prema putu koji je vodio u Košutnjak. Oko njih je sada bilo mnogo manje zgrada i ljudi, mnogo više šume i drveća i kada se zaustavio na puteljku pomalo skrivenom četinarskim krošnjama, Jelena je znala da od pića neće biti ništa.

  Srce joj je udaralo kao ludo kada je Andrej ugasio motor i okrenuo se prema njoj, i dalje se osmehujući. Bilo je glupo, znala je to, bilo je glupo, štagod to bilo što će se sada desiti, on je bio oženjen i toliko stariji od nje, ali, želela je. Celog dana je bila pomalo iznenađena načinom na koji su je posmatrali i razgovarali sa njom, ali Andrej je bio drugačiji od svih tih direktora i šefova i kada je pružio ruku da joj skloni pramen sa lica ona je zatvorila oči.

  Lagano joj je dodirivao kožu lica. Rekao joj je da je drugačija od ostalih zaposlenih i da je od prvog dana osetio da mora da je bolje upozna.

  „Ja znam da si ti posebna, Jeco“, prošaputao je a ona je osetila da se naginje ka njoj. Otvorila je oči i pogledala ga, gubeći se u trenutku koji kao da je trajao večno. Bio je oženjen, bio je njen poslodavac. Bio je tako blizu. Automobil je mirisao na kožu, muzika kao da je dolazila odnekud ispod vode, njegova ruka ju je dodirivala po licu. I sama se nagla ka njemu. Spustila je usne na negove a on je spustio svoju ruku niz njeno lice, ispratio prstima liniju njene vilice, nežno joj podigao kosu i prihvatio je za potiljak. Dok su se ljubili lagano ju je pritiskao prema sebi, kao da se plaši da bi mogla da pobegne.

  Nije joj se bežalo, mada joj je srce udaralo kao ludo, nije joj se bežalo, čak i ako je ovo bio samo san. Nije želela da ga prekine i da se probudi, nije želela da sebe ili njega podseća na to ko su i šta su u ovom trenutku. Njegov jezik koji je ulazio sve dublje u njena usta, koji joj je oduzimao dah, činio je da gubi pojam o vremenu, da zaboravi na to da ih ostali čekaju, da treba da stignu na ručak…

  Privlačio ju je sebi sve jače. Nije bio grub, ali njegov stisak i teško disanje odavali su strast
  koja je i nju samu obuzimala. „Andrej“, prostenjala je kada je odvojio usne od njenih, kao da će tim imenom ojačati nevidljivu sponu kojom su bili vezani od prvog dana kada su se upoznali. „Jeco“, odgovorio je smešeći se. „Da li znaš koliko me pališ? Koliko me pališ još od prvog dana?“

  Zamucala je u odgovor ali joj je njegov jezik uleteo u usta još pre nego što je njen pometeni um mogao da ga zapravo oblikuje. Sada ju je ljubio još snažnije, strasnije, stezao je još jače, privlačio sebi. Osećala je njegovo čvrsto telo ispod košulje, drhtala je od uzbuđenja kada se njegova druga ruka spustila na njegovu butinu i počela da je miluje kroz materijal čarapa. Ovo nije bilo kako je zamišljala da će se njen dan u Beogradu odvijati, ovo je bilo kao nešto iz njenih najluđih fantazija.

  Ali ona nije bila tek neka prepadnuta devojčica. Ona je bila žena sa svojom voljom i potrebama. Kada je Andrej počeo da joj ljubi vrat, vlažno dišući i golicajući je jezikom zastenjala je jako, podatno a onda je spustila ruku na njegove pantalone. Neka vidi da on neće biti jedini koji će voditi ovu igru pomislila je. Već sledećeg trenutka gaćice su joj bile još vlažnije, natopljene uzbuđenjem koje je osetila kada je napipala kako je bio tvrd. Zbog nje, bio je tvrd zbog nje.

  „Andrej“, zastenjala je, „kako ti se ukrutio…“ Stegla ga je, jako, prepuna želje a on je uzdisanjem odgovarao na njen stisak.

  „Ti nemaš pojma koliko te jako želim i koliko dugo maštam da ti to pokažem“ nasmejao se dok se nameštao u sedištu. Jelena je nastavljala da mu masira ud kroz pantalone a on je ponovo posegnuo za njenom kosom i uklonio joj je sa lica. „Hajde, dušo moja, izvadi mi ga, da vidiš šta sam čuvao za tebe svo ovo vreme“.

  Nije morao dvaput da joj kaže. I ona je njega želela, dugo, usuđujući se samo da mašta o onome što je sada nestrpljivim pokretima vadila iz raskopčanih pantalona.

  Imala je svega sekund da pogledom obuhvati njegov jako ukrućeni ud, da primeti kako mu je glavić pomodreo od nabreklosti, kako je vlažan, pre nego što joj je Andrej nežno ali odlučno pritisnuo glavu na dole. Uleteo je u njena spremna usta i Jelenino telo protrese jak trzaj kada je čula kako je zastenjao od zadovoljstva.

  „Ohhh, tako… tako lepa moja… pokaži mi kako to voliš… Ohhh… Jeco… mala moja lepotice… znaš koliko sam zamišljao ovo…“

  Držao ju je za kosu dok je ona brzo pomerala glavu gore-dole. Izluđivala ju je ova situacija. Pušila mu je u kolima, parkiranim pored druma u Košutnjaku, dok je muzika veselo svirala a muškarac o kome je tako dugo mislila stenjao uživajući u njenim ustima. Palila ju je njegova tvrdoća, njegov miris, palilo ju je sve što je govorio.

  „Tako, ljubavi, tako…“ govorio je, gurajući joj glavu sve jače, „popuši ga celog, uzmi ga do jaja…“

  U odgovor na njegova stenjaja, trudila se još jače, nabjajući se snažnije na njegov ud, dopuštajući nabreklom glaviću da joj se zarije u grlo, zalivala mu je pljuvačkom mošnice, dok su joj oči suzile svaki put kada bi se zagrcnula od njegovog dubokog prodiranja.

  „Oooooh, tako!!!“ kriknuo je kada je uspela da ga uvuče sve do korena, „Tako, Jeco, to, mala, jebote, pušiš kao prava kurvica, ne mogu da verujem da sam ovoliko čekao na ovo…“

  Sada ju je držao obema rukama za kosu i navlačio na svoj ud, pomerajući grčevito kukove na gore, tako da joj ga zabije što dublje. Jelena nije mogla da dođe do daha, ali nije mogla ni da mu kaže da stane, da joj dopusti da se odmori. Usta su joj bila puna, on ju je čvrsto držao a među nogama joj je bila prava poplava. I htela je da on uživa, da uživa sa njom, potpuno do kraja.

  Kada ju je jako pritisnuo, istovremeno kukovima radeći snažno, skoro bez kontrole, glasno se zagrcnula, ali nije bilo načina da mu se sada otrgne. Držao ju je čvrsto a njegov ud u njenim ustima postao je još tvrđi, deblji. Onda je osetila kako je puni. Vrela, gusta sperma šikljala je u mlazevima pravo u njeno grlo. Gutala je, gušila se, slušajući ga kako nekontrolisano stenje dok joj se utroba grčila od uzbuđenja što radi nešto ovako, nešto zabranjeno, nevaljalo…

  Kada ju je poljubio nekoliko minuta kasnije, uda već omekšalog i spakovanog natrag u pantalone, a pre nego što će upaliti motor, učinio je to tek ovlašno, očešavši njene usne svojim.

  „Moram da ti kažem da si fantastična pušačica, Jeco“, nasmešio se ponovo onako šarmantno, razoružavajuće, polako pokrećući auto i vraćajući se na drum. Izgledao je zadovoljno, srećno.

  Ona… ona je izgledala… raščupano. Iz ogledala ju je posmatralo lice crveno od uzbuđenja, oči još uvek pune suza, maskara koja je tekla u dva mala, crna potoka niz nene jagodice. Izgledala je… raščupano i… jeftino i… strašno, strašno napaljeno. Andrej je ljubazno objasnio da će pre nego što dođu do restorana stati na pumpi kako bi mogla da ode u WC i popravi šminku. Slušala ga je ćuteći, dok je u ustima još uvek osećala ukus njegovog mesa, njegovog semena.

  ***

  Izašla je iz toaleta i krenula prema kolima gledajući ga kako, sedeći za volanom sa nekim raspoloženo razgovara telefonom. Šminka je bila popravljena, kosa doterana, ali gaćice nije mogla da promeni. Koliko god da se brisala među nogama, gaćice su ostale natopljene, a njen hod na visokim štiklama još uvek nesiguran. Otvorila je suvozačka vrata i sela pored njega u kožno sedište a on je ćaskao sa svojom ženom i molio je da objasni deci da će kasniti zbog poslovnog ručka. Povukla je suknju na dole kada je sela, ali njegova ruka se spustila na njenu butinu i vratila je na gore. Kada ga je pogledala, zaverenički je namignuo i nastavio da razgovara sa svojom ženom.

  ***

  Hrana je sva imala neobičan ukus. Bila je gorka i neprepoznatljiva, bez obzira da li je u pitanju bilo meso, sos ili prilog. Samo je vino delovalo kao nešto što ima smisla i njime je obilno spirala zalogaje niz grlo koje joj se sada stezalo. Četvorica muškaraca koji su sa njom delili sto bili su u mnogo boljem raspoloženju. Andrej joj se smešio i s vremena na vreme upućivao značajne poglede. Direktor je najviše pričao – i najviše pio – od svih. Ostala dvojica, tehnički direktor i direktor marketinga pridruživala su mu se u glasnom smejanju, grubim šalama i sve češćim aluzijama na Jelenin izgled.

  Činilo joj se da je u pitanju neka vrsta testa. Bilo je ovo muško društvo, društvo ljudi koji su već dugo radili zajedno i sada je ona, kao jedina žena i najmlađa među njima trebalo da pokaže da može da pije i psuje kao i bilo ko od njih. Nije joj se psovalo, nije joj se ni sedelo sa njima jer se videlo da Andrej samo čeka pogodan trenutak trenutak da se pozdravi sa svima i ode svojoj kući i porodici. Zato je pila. Pridružila se svakoj njihovoj zdravici, kucajući se sa svakim od njih i ne odbijajući ni jednu ponudu da joj dopune čašu.

  Kada je Andrej zaista i ustao i pozdravio se sa njima, posebno se obraćajući njoj i govoreći joj da mu je baš drago da su imali priliku da se bolje upoznaju, u njoj kao da više nije bilo energije da reaguje na bilo šta. U sebi je mislila kako ju je na brzinu smotao i iskoristio, kako bi svakog trenutka mogla da mu prospe vino po licu, po košulji, po preponama i da mu poruči da pozdravi svoju ženicu, da ga osramoti pred svima ali nije. Nije se plašila za posao, samo se osećala glupo i iskorišćeno. I još uvek napaljeno. Bila je ljuta na sebe što je bila svesna kako je svaki od muškaraca odmerava dok je stajala ispred Andreja koji ju je držao za ruku dok su se opraštali, bila je ljuta što su pogledi koji su klizali po njenoj suknji, čarapama i bluzi u njoj izazivali male drhtaje uzbuđenja.

  Ali ko ga jebe, rekla je sebi, neka me gledaju, neka vidi šta gubi, neka vidi šta je propustio time što se zadovoljio jednim pušenjem u kolima, pušenjem na brzinu, kao da je srednjoškolac. Ako nije imao hrabrosti da učini ništa drugo do da istrese svoju spermu u njena usta onda je nije ni zaslužio.

  ***

  Andrej je otišao a vreme se posle toga izdužilo kao senka u kasno popodne. Više nije bila svesna koliko su dugo sedeli u separeu na spratu restorana u Košutnjaku. Delovalo joj je kao da vreme stoji jer restoran je sve vreme ostajao neobično prazan, njihov sto jedini za kojim je bilo gostiju, sa kelnerima koji kao da su služili samo da donesu nove flaše vina.

  Kada joj je direktor rekao „Dobro, Jeco, jeli smo, pili smo, zezali smo se, hajde sad malo da se bavimo poslom“ prsla je u smeh. Njegova izjava delovala je tako apsurdno posle svega što se dešavalo da nije mogla da zaustavi kikotanje.

  I oni su se smejali i ponovo kucali vinskim čašama, a kada je direktor spustio ruku na njenu butinu prvo što je osetila bila je rezignacija. Da, pomislila je, ovo je posao na koji misli, dakle nisam poludela.

  Pogledala ga je, iznenađeno, uvređeno, ali on nije sklanjao ruku.

  „To je dakle posao na koji mislite? Zato sam morala da dođem čak u Beograd?“

  Direktor ju je posmatrao nadmeno, pijano, ponovo je otpio iz svoje čaše, ne pomerajući ruku sa njene butine. „Znaš ti dobro, mala zašto si ovde. Nemoj sad samo da mi izigravaš neku finoću…“

  Ponovo je osetila da joj lice gori. Ovoga puta stid je bio dopunjen besom. Bila je besna na njega, na Andreja, na sebe što je joj među nogama još kuvalo, što joj je još trebalo…

  „Kako vas nije sramota“, procedila je kroz zube. Druga dvojica su se glasno smejali nekoj priči koja se nje nije ticala, ali direktor ju je i dalje drsko posmatrao, stežući joj butinu sve jače.

  „Jelena…“, započeo je. „Mislim da je i tebi jasno kako stvari ovde funkcionišu…“ Odložio je čašu na sto. „A ako ti nije jasno, verujem da će ti Andrej sve objasniti. Hoćeš da ga zovem telefonom, da popričaš sa njim?“

  Posmatrala ga je sa mešavinom besa i gađenja. Andrej? Kakve veze sad ima Andrej kada je on otišao kući svojoj ženici i dečici i ostavio je napaljenu, nezadovoljenu, sa ukusom sperme još uvek u ustima, ukusom koji ni svo vino nije moglo da spere.

  „Ne misliš valjda da si jednim pušenjem u kolima odradila sav posao za danas, Jelena?“ pitao je namigujući joj kao da su najbolji drugari.

  „Sram… sram vas bilo“ promucala je dok su druga dvojica direktora dizala galamu pričajući sa kelnerom koji je bio na donjem nivou.

  „Hajde, hajde, mala, nemoj da se sad foliraš, Andrej je dojavio da si prijemni ispit kod njega u kolima položila sa visokim ocenama.“

  Lice joj je gorelo, a u glavi joj se vrtelo. Činilo joj se da će propasti u zemlju, da nikada više neće moći da se digne sa ove stolice, da je noge više nikada neće držati.

  A on je iznenada uhvati za ruku i povuče za sobom. Gotovo je izgubila ravnotežu posrćući za njim.

  „Vreme je da vidimo kako si se spremala za druge predmete“ kliberio se on, vodeći je odlučnim koracima prema toaletu.

  Bila je zapanjena. Bila je zapanjena njegovom drskošću. Bila je zapanjena što posle toliko vina i sramote uspeva da hoda na visokim štiklama, što mu dopušta da je, držeći je za ručni zglob vodi ka vratima na kojima su bili nacrtani stilizovani gospodin i dama. Trebalo je da nešto kaže. Da ga zaustavi, da mu objasni koliko greši u vezi sa njom.

  ***

  Toalet je bio čist i mirisan, lepo osvetljen. U njemu je svirala nežna, tiha muzika. Direktor se osećao na vino dok joj je zavlačio ruku pod suknju. Pokušavala je da ga odgurne, ali njeni protesti bili su tihi, slabi, simbolični. Zapanjeno je posmatrala samu sebe negde iz nekog udaljenog kutka svesti kako dopušta ovom drskom, pijanom muškarcu da je ispipava kao nekakvu drolju.

  „Nemojte…“ šaputala je, stideći se od sebe, od kolega koji su ostali sa druge strane vrata. „Ja nisam takva…“

  Njemu je ovo bilo užasno smešno i za trenutak je zaista i zastao, odmerio je celu pogledom a zatim počeo da otkopčava pantalone.

  „Sad ćemo to odmah da proverimo, mala. Hajde, klekni da te ispitamo.“

  Posmatrala ga je osećajući kako joj se oči pune suzama. Zar je ovo zaslužila, zapitala se. Zar je ovo bio rezultat njenog ponašanja na poslu, napora da bude profesionalna i poslovna?

  A dole, između butina osećala je kako je vruće, mokro, kako je klizavo i odgovor se sam oblikovao u njenim mislima.

  „Klekni dole da te sad ne bih išamarao, droljice. Dosta si se folirala“ preteći je prošaputao direktor. „Andrej nam je objasnio kakva si ti, zato nemoj da gubimo vreme“.

  Mogla je da se okrene i ode. Mogla je da mu lupi šamar, da se okrene i ode iz ovog restorana, iz ovog grada, iz ove firme. Mogla je da mu pokaže koliko greši u vezi sa njom.

  Umesto toga, polako, poslušno, gledajući ga u oči, spustila se na kolena.

  ***

  Bio mu je slan i jako, jako ukrućen a Jelena ga je obrađivala snažno, žestoko. Rukom ga je držala kod korena, koristeći jezik i nakarminisane usne da obuhvati njegov nabrekli glavić. Pomodreo i osetljiv, bio je gladak u njenim ustima, a direktorovo muklo stenjanje saopštavalo joj je koliko dobar posao obavlja.

  „Uhhh, mala, ti si rođena da pušiš kurac, a ne da sediš u kancelariji…. ne mogu da verujem da nam je trebalo ovoliko vremena da prepoznamo tvoje stvarne talente…“ Govorio joj je ružne, uvredljive stvari koje su nju sada dodatno uzbuđivale. U nekoj drugoj prilici, ovaj muškarac je nije mogao imati. Bio je stariji od nje, arogantan i bahat. Uživao je da je vređa i ponižava. Ali danas, samo danas, ona je pristajala, pristajala na sve. I na to da je sa obe ruke uhvati za kosu i navuče na svoj ud do kraja, tako da se gušila od mesa i sokova koje je ispuštao. Hvalio ju je da dobro puši, ali sada se ona samo borila za vazduh.

  „Voliš ovo, kurvice? Voliš da budeš jebana u usta, a? Kaži mi!!“ viknuo je na nju i povukao joj glavu unazad. Sada je gledala na gore dok ju je držao za kosu. „Kaži mi!!!“ ponovio je nestrpljivo.

  „…volim…“ prošaputala je postiđeno, osećajući da iz nje curi.

  Grubo ju je podigao na noge i gurnuo prema umivaoniku. Popeo ju je na mermernu ploču, zadigao joj suknju i raširio noge.

  „Mala, obukla si se kao neka porno kurvica, sviđa mi se što si se dobro pripremila za današnje sastanke“ Pocrvenela je još više kada je uhvatio rukom njene gaćice i grubo ih povukao niz njene butine.

  Prineo ih je licu i pokvareno se nasmešio osetivši kako jako mirišu.

  „Vidim da se dobro razumemo“, rekao je i bacio ih na pod.

  Jelena je glasno zajecala kada se nagnuo i zalepio jezik za njeno vrelo međunožje. Rukama je mazio njene butine kroz tanki materijal čarapa a jezikom brljao po njenoj intimi. Nije bio tehničar, skoro da nije imao pojma šta tamo dole radi, ali ona je sada bila toliko napaljena da ju je svaki dodir izluđivao. Kada je osetila prst mokar od njenih sopstvenih sokova i njegove pljuvačke kako joj prodire u anus, pokušala je da se izmigolji. Nije popuštao.

  „Nemojte…“ zastenjala je, „nemojte tu, boli me. Nisam to nikad radila…“

  Njemu je i to bilo smešno. Nastavio je da prstom prodire u njen anus dok je ona pokušavala da obuzda jecaje. Nije želela da je napolju čuju ali i da su je čuli ne bi znali da kažu je li u pitanju bio bol ili nešto drugo.

  Ni sama to nije znala. Prst mu je bio mokar i klizav i ulazio je u nju lakše nego što je smelo da bude, a njegov jezik koji je i dalje palacao po njenim usminama i klitorisu terao joj je utrobu na grčenje od zadovoljstva.

  „Vidim da ti se predjelo dopalo“, rekao je pridižući se, „pa da onda pređemo na glavni obrok.“

  Raširio ju je, jako, gurnuvši je unatrag tako da se oslonila o ogledalo na zidu, a dole joj je grubo uterao svoj ud. Nije bio ni pažljiv, ni nežan, ali Jelena je sada bila toliko mokra, toliko otvorena da nežnost nije ni želela.

  „Voliš da se jebeš ovako, a?“ pitao ju je dok je jako radio kukovima, „Voliš da se jebeš kao droljica u veceu?“

  Jelena je stenjala, sve glasnije, gubeći kontrolu nada sobom. On joj je stavio ruku na usta, a ona usisa njegov palac. Sisala ga je i obrađivala jezikom dok joj je njegov ukrućeni ud jakim ubodima cepao utrobu.

  „Tako, droljo mala, tako, pokaži mi kako voliš seks. Zaradi svoju platu.“

  Stenjala je osećajući kako joj utroba postaje sve vrelija. Bio je u pravu. Jebao ju je kao drolju, u veceu restorana u kome su svi znali šta se dešava iza zatvorenih vrata, a ona je na to pristajala, ona je ovo želela…

  Želela je… želela je da svrši. Vrtela je kukovima i lomila ga dok se on u nju zarivao sve brže i nepažljivije. Trebalo joj je još malo, još samo malo…

  Ali on odjednom izađe iz nje. Povukao ju je za kosu, grubo, snažno, naterao je ponovo na kolena ispred sebe. Otvorila je usta kao poslušna porno drolja, da ponovo primi njegov ud, ali to nije bilo ono što je on planirao.

  Držeći je za kosu jednom rukom, drugom je jako radio gore-dole po svom udu. Čula ga je kako reži, kako stenje a onda su vreli mlazevi počeli da padaju po njenom licu. Refleksno je zatvorila oči, najviše od stida, stida pred samom sobom, a on ju je i dalje prskao. Njegova sperma padala joj je po licu, po kosi, zalio ju je kao neku poslušnu kurvu na kraju dobro obavljenog posla.

  Dok je vraćao svoj ud u pantalone, Jelena je rukom brisala seme sa lica. Ustala je sa kolena, nesigurna na nogama i još uvek nezadovoljena. Bilo je gotovo, pomislila je, i opet sam izgubila… On je pogleda.

  „Umij se malo, kurvice. Imaš da odradiš još ovu dvojicu i za danas je dosta.“

  ***

  Silovanje. Da, ovo je bilo silovanje, pomislila je. Silovanje na koje sam pristala. Silovanje koje sam sama sebi namestila, u kome sam sama učestvovala.

  Učestvovala sam dok sam klečala na podu vecea, drkajući i pušeći naizmenično dva kurca dvojice direktora koji su me svaki čas nestrpljivo vukli za kosu svaki na svoju stranu.

  Dok sam ih puštala da mi zadižu bluzu i vade sise iz čipkastog brushaltera. Dok sam im dozvoljavala da mi stežu i uvrću otvrdle bradavice tako da zastenjem od bola i od zadovoljstva.

  Ponovo su je digli na mermernu ploču umivaonika, namestili je u najkurvinsjskiju pozu, sa raširenim nogama i kosom koja se rasula preko ivica. Jedan je uleteo u nju svom snagom, a drugi ju je držao za kosu i šamarao svojim udom po licu. Onda je i on ušao u njena usta i sada su je sinhronizovano uzimali sa obe strane.

  Tako je i doživela orgazam, iskorišćavana kao najjeftinija drolja od strane dvojice pijanih direktora. A oni su se menjali. U usta je dobila ud sav vlažan od njenog sopstvenog svršavanja, dok ju je onaj koga je ustima ukrutila da bude tvrd kao kamen sada dole rasturao. Onaj prvi ju je terao da ga liže ceog, da mu sisa testise, dok joj je prstima stezao i mrvio ukrućene bradavice govoreći joj kakva je drolja. Njegov kolega joj je smaknuo cipele sa stopala i strasno joj sisao prste na nogama kroz njene skupe crne čarape. Ponovo je svršila, usta zapušenih muškim mesom, stenjući prigušeno, kurvinjski.

  Rasturali su je svom snagom. Ponovo su promenili pozu. Sada je stajala, oslanjajući se na umivaonik, dok joj je jedan od njih dvojice snažno ulazio otpozadi, a drugi je sedeo na mermernoj ploči i držeći je za kosu jebao u usta. Koristili su je za svoju nasladu, baš kao da su je iznajmili za novac, a ono što je u svemu bilo najviše postiđujuće bili su njeni orgazmi. Treći ju je pogodio dok joj je ovaj otpozadi šamarao guzove a onaj spreda ejakulirao po licu stenjući kao dete.

  Potpuno ponižena i umazana morala je još samo da istrpi da još jednom bude isprskana po licu i kosi od svog poslednjeg ljubavnika. Slomljena od orgazama, mokra od znoja i muškog semena, klečala je na podu dok su se njih dvojica umivali, upasivali i, dobacujući joj vulgarne šale, izlazili iz vecea.

  Direktor je ponovo ušao unutra i, mašući joj njenim sopstvenim gaćicama ljubazno saopštio da će joj kelner zvati taksi i da požuri sa doterivanjem jer mora da stigne na svoj prevoz.

  „Mala, danas si se izuzetno pokazala“, smešio se. „Tvoja karijera u ovoj firmi tek počinje. Obećavam ti da ćeš biti uspešna ako ovako nastaviš.“ Jelena je oblizivala usne, osećajući muški ukus na njima, pijana, rasturena, zbunjena i za trenutak zadovoljena.

  #3824
  Avatar of Sunčica Savić
  Sunčica Savić
  Keymaster

  Jutro je, osmi mart, na poslu sam. Prodavnica radi iako je nedelja. Mobilni zvoni, specifično, muzika mi je podešena da znam da M. zove ili šalje poruku. Stiže SMS.
  „Dolazim po tebe večeras u sedam. Budi spremna.“
  I to je bilo sve. Ne znam šta mi sprema, biće iznenađenje to je sigurno. Biću spremna, nema potrebe da odgovorim na poruku, zna.
  Na poslu razmišljam šta da obučem. Nije mi dao nikakva uputstva.
  Dolazim kući ranije, a ipak imam samo tri sata dok ne dođe po mene. Tušuram se, skidam sve dlačice od vrata naniže, perem kosu, sređujem frizuru. Želim da mu budem lepa. Ostaje mi još dva sata. Jedem na brzinu i biram šta da obučem. Posle desetak proba, odlučujem se za jednostavnu svetlo plavu haljinu. Donji veš mi je zabranjen, zato gola peglam haljinu. Ne oblačim je da je ne izgužvam. U stanu je prijatno toplo. Nekoliko minuta pre sedam navlačim haljinu, cipele i spremam kaput. Zvono na vratima tačno u sedam. M. nikada ne kasni, a ja sam spremna. Otvaram vrata, poljubac, poklanja mi mali buket cveća. Stavljam ga u vazu, oblačim kaput i polazim za njim. Ne pitam gde, nije mi dozvoljeno.
  Sedamo u kola i krećemo. Na semaforu, dok čekamo da se upali zeleno svetlo M. mi podiže haljinu, klizi rukom niz butine, proverava da li nosim gaćice. Osmehuje se i vraća haljinu nazad. Zadovoljan je.
  – Imam specijalno iznenađenje za tebe večeras – kaže M. – Neću da ti kažem šta, ali očekujem da budeš krajnje poslušna.
  – Hoću Gospodaru – odgovaram. Pomalo me je strah. Ne znam da li ću ispuniti njegove zahteve.
  Stajemo ispred kuće na periferiji i izlazimo iz kola. Nikada nisam bila ovde, ali verujem da M. zna šta radi. Vrata su otključana i M. ulazi bez najave, ja za njim. U hodniku je polumrak.
  – Svuci se – kaže M. jednostavno.
  Poslušno skidam i kačim kaput na čiviluk pored vrata, skidam čizme i na trenutak pogledam u svog Gospodara, svoju ljubav. Klimne glavom, svlačim i haljinu. Stojim gola u hodniku nepoznate kuće.
  – Lepo si se sredila za večeras. Taman kako treba. – kaže M. – Nemaš šminku i to je dobro. Razmaže se kada zaplačeš – doda i nasmeje se. Sada znam da ono što me čeka neće biti prijatno.
  Ipak uzvraćam osmeh, tek toliko da pokažem da mi pohvala prija.
  – Unutra su moji prijatelji, njih trojica. Večeras si naša robinja. Njihove komande vrede koliko i moja. Da li me razumeš?
  Njegove reči mi odzvanjaju u glavi. Do sada smo uvek bili sami kada sam mu služila. Sada ih je četvorica. Stomak mi je u grču, na znam kako da reagujem. Poželim u trenutku da pobegnem, ali mi jedna misao ne da mira. Kako je znao da mi je pritajena želja da služim i potpuno se predam, robujem na neko vreme grupi gospodara. Nikada mu to nisam rekla. Osećam vrelinu među nogama od same pomisli na to. Odlučujem više podsvesno nego svesno da ću se pokoriti. Želim da im služim, kako god budu poželeli.
  Pauza traje samo trenutak.
  – Razumem Gospodaru, daću sve od sebe da vas zadovoljim.
  – Klekni na kolena i puzi pored mene. Ne diži pogled i ne gledaj nikoga dok ne dobiješ drugo naređenje.
  Na kolenima sam i na sve četri puzim pored Gospodara, kao prava kučka. Pogled mi je prikovan za pod. Sa hladnih pločica hodnika ulazimo u sobu, parket, lepo uglancan je ispod mene. Vidim ivicu dvoseda, troseda, fotelje i stopala neoznatih ljudi koji tu sede.
  – Ooooo, kučka je stigla – čujem nečiji glas. Ne verujem da ima više od 30. godina. Blago pocrvenim, veče počinje.
  – Da – odgovara M. – Kako vam izgleda moja devojčica?
  – Odlično – čuje se drugi glas, zvuči nešto starije. – Daj da je razgledamo malo.
  M. me smešta u sredinu prostorije i postavlja me tako da budem okrenuta na suprotnu stranu od njih. Gura mi glavu do poda i razmiče noge. Skoro sam raskrečena, potpuno izložena pogledima stranaca. Neprijatno mi je i palim se istovremeno. Osećam se kao komad mesa, ponižena, gola na podu. Ne pomeram se.
  – Dobra guza – komentariše treći, najmlađi glas. – Vidim prima ga i u dupe, lepo si razradio drolju M. Samo je drži u formi.
  M. mi podiže glavu i stavlja tamni povez preko očiju. Sve se pretvara u mrak. Podiže me i tera da puzeći dođem do kreveta. Kolena su mi na podu, a gornja polovina tela na krevetu, nagužena. Povlači mi ruke iza leđa i vezuje ih kanapom, zglob jedne ruke za lakat druge i obrnuto. Nečija ruka je na mom dupetu, mazi ni guzu. Ne prepoznajem dodir, nije M.
  – Epa momci, sada, ukoliko vam se moja devojčica dopada i želite da je pojebete, morate da joj pokažete ko je gazda. Ko želi da se igra sa njom mora da joj, za početak, opali 25 po guzi. Ona će da presudi čije su batine najdelotvornije i taj će kasnije da dobije nagradu. Svi koristimo isto sredstvo, za početak kaiš. Ja ću prvi.
  Strah me je. Stotinu udaraca. Bojim se da neću izdržati. Vrtim se nervozno na krevetu, zatim čujem glas.
  – Budi mirna i tiha kučko – kaže M. smireno
  Udahnem duboko, smirim se i spremno čekam. Čujem kratak zvuk, dok kaiš seče vazduh i još jedan kada udari koža o kožu. Bol dopire u talasima do moga mozga. Drugi udarac pada na isto mesto, jak, odsečan. Ujedam se za usnu rešena da ne pustim ni glasa. Bez prestanka, nemilosrdno M. šiba kaišem moju guzu. Brojim u sebi 10, 15, jedva se suzdržavan da ne jauknem, 20, guza mi je vrela, bol se pojačava, 25 – kraj. Izdržala sam prvi deo.
  M. seda pored mene. Osećam njegov miris. Mazi me po kosi. Kaiš je već dao nekom.
  – Dobra si bila lutko – šatuće mi – samo nastavi.
  – Gospodaru – kažem kroz šapat – ne znam da li ću izdržati da budem tiha.
  – Znam da hoćeš – hrabri me M. – Idemo dalje. Ovo je broj 1. Nemaš potrebe da znaš ime. Na kraju ćeš morati da odrediš ko te je najbolje tukao od njih trojice. Razumeš?
  – Da Gospodaru – odgovaram.
  Kaiš ponovo pada na moju guzu. Sada sam osetljivija. A oni se takmiče. Tući će me bez milosti. I ne želim je. Hoću da me me muče, da me boli. Volim to, zaslužujem to.
  Broj jedan udara brzo i snažno. Šara po mojoj guzi. Malo gore, malo po sredini, malo dole. Deseti udarac. Kada kraj kaiša opali po koži, najviše boli. Dvadeseti udarac. Počinjem da plačem. Bol je gotovo nepodnošljiv, ali se suzdržavam i ćutim. Tišinu preseca samo zvuk kaiša i snažan zvuk kada udari o kožu. Dvadeset pet, stigla sam do polovine. Guza mi bridi. Vrela je. Boli sve jače.
  Pauza ne duža od 30 sekundi. Broj 2. počinje svoj deo, ne čeka. Udara jače od broja 1. ali ne tako brzo. Bol je intenzivnija. Napanjena sam i plačem. Ujedam usnu, ali ne želim da izneverim Gospodara. Telo mi se trza posle svakog udarca. Kraj kaiša pada na butine bol jaka, želim da vrisnem. 25 udaraca ipak izdržavam ćuteći, ali mi se telo trese.
  Sledi broj 3. Guza me već mnogo boli. Počinje da me bije, brzo jako, bez prestanka udara samo po donjim delovima guze, najosetljivijim. Gađa stalno isto mesto. 5, 7, 8, 9, 10, plačem u tišini… 15 ne uspevam da obuzdam jecaj. Grizem usnu gotovo do krvi. Još dva puta ne uspevam da se suzdržim. 25 – gotovo je. Plačem i tresem se. Butine mi se same grče. Ne mogu da ih obuzdam.
  Daju mi malo vremena da se smirim.
  – Baš smo joj lepo išarali guzu – komentariše broj dva – Hrabra ti je ova mala M. i poslušna.
  Zadovoljna sam, ispunila sam očekivanja. Posle dva – tri minuta, M. me pita ko je bio najbolji. Broj 3. odgovaram. Odmah sam donela odluku. Ko god da me je tukao znao je kako da izazove najveću bol.
  M. se smeje.
  – Nagrada je tvoja broju tri – kaže kroz smeh.
  – Šta je nagrada? – čujem najmlađi glas. Iznenađena sam. Nisam očekivala da je on.
  – Tebi će prvom da popuši, a mi ćemo još malo da vežbamo, da budemo bolji – odgovara M. – Uz batine ga bolje sisa.
  Pocrvenim, ali istina je. Neko me hvata za kosu i podiže sa kreveta, ali i dalje klečim na podu. Nervira me čupanje i polazim za rukom gde god me vodi. Osećam da neko seda ispred mene. Očeša me nogom blago po stomaku dok ih širi.
  – Čula si šta ti je zadatak – M. mi tiho govori pored uva. Sada znam, on me drži za kosu. Klimam glavom koliko mogu.
  M. mi gura glavu unapred. U nečijem sam krilu, dlačice me golicaju po licu, poludugnut kurac osećam ne obrazu. Zakrećem glavu, otvaram usta i uvlačim ga duboko. Miriše na muškarca, ne neprijatno. Željno ga sisam i uživam u tome. Ukruti se maksimalno u roku od deset sekundi. Usta su mi puna, jedva dišem. Osećam ruke na potiljku. Nije M. Kurac mi pulsira u ustima. Ne mogu da pomerim glavu i jedva dišem. Počinjem da balavim. Pritisak popušta, pomeram glavu nazad, udahnem vazduh, ali kurac ne ispuštam iz usta. Sisam glavić i ližem vrh. Čujem duboki uzdah.
  – Mmmm….Dobra je – kaže broj 3 – Vidi se da voli da puši drolja.
  Istina mi pogađa ono malo ega. Prava sam drolja i volim da pušim. Volim da me jebu, na sve moguće načine. Volim. I smeta mi što to i broj 3 zna.
  – Voli, tu si u pravu – kaže M. – Lutko, ne prestaj da pušiš. A mi ćemo još malo da te bijemo.
  Usne mi lagano klize gore dole po kurcu broja 3. Ima ga, obdaren je. Primam ga ceo u usta, pa se vratim samo do glavića. Spremam se da dobijem još batina. Osećam da sa moje leve i desne strane iza mene seda neko. Hvataju me za butina, maze me. Palim se sve više. Nečija ruka je ponovo na mojoj guzi, miluje me, zatim još jedna. Kurac mi je u ustima, duboko. Udarac pada na moju guzu sa leve strane. Zatim još jedan sa desne strane. Bez prestanka njih dvojica udaraju gotovo istovremeno po mom dupetu. Glava mi radi sve brže. Ruke su mi vezane na leđima, a volela bi da mogu i da ga drkam. Udarci postaju jači. Koža mi je sve osetljivija, svaki udarac sve više boli. Ne brojim ih.
  – Huh, samo nastavite momci – čujem kako broj 3 kaže – sve je bolja.
  Udarci padaju jedan za drugim. Šamaraju mi jedan levu, drugi desnu polovinu dupeta. Sisam kurac sve brže. Guza mi postaje vrela. Znam iz iskustva da je jarko crvena. Batine ne prestaju. Broj 3 me hvata za glavu i nabija mi kurac skroz u usta. Dugačak i debeo, pulsira u mojim ustima. Balavim i jedva pomalo uspevam da udahnem vazduh. Batine prestaju. Nekoliko sekundi pauze. Gotovo se gušim. Nečiji prsti mi se zapliću u kosu i povlače mi glavu naviše. Udahnem duboko nekoliko puta da se povratim.
  Klečim na podu. Ruka u mojoj kosi me čupa, povlači me još, gotovo padam. Ipak uspevam da se na kolenima okrenem i tako otpuzim nekoliko metara. Stisak popušta, ruka se sklanja.
  M. mi skida povez sa očiju. Svetlost me u trenutku zabljesne, zatim vudim četri naga muška tela koja oko mene zatvaraju krug. Ne smem da pogledam naviše u njih. Broj tri je sa moje leve strane. Kurac mu je ukručen i mokar od moje pljuvačke. Ispred mene i sa leve strane su broj 1 i 2. Ne znam ko je ko, a M. je verovatno iza mene.
  – Sad ćeš svima da nam pušuš – čujem glas ispred sebe. Shvatam to je broj 1. Povlači mi glavu i nabija kurac u usta.
  Ukrućen je, malo manji i tanji od broja 3. Ruke su mi i dalje vezane iza leđa, a u sebi poželim da mogu da drkam broju 2. i 3.
  Broj 1. je surov, nabija mi kurac žestoko i brzo u grlo, ne brine ga što jedva dišem. Bukvalno me jebe u usta. Ima jake trbušne mišiće, pločice, atletski je građen, sviđa mi se. Toliko uspevam da vidim. Sve traje nepun minut i neko mi okreće glavu u desno.
  Broj 2. mi je sada u ustima. Ukus je drugačiji, kurac mu je deblji, ne toliko dugačak. Gotovo da me stomak boli koliko sam napaljena i željna. Povlači mi glavu unazad, samo na trenutak. Neočekivano dobijam šamar, zatim mi ga ponovo nabija u usta. Obraz mi gori. Od pušenja, vilica počinje da mi se koči. Ponovo me gura unazad, još jedan šamar i vraća se. Tako desetak puta. Obrazi mi gore, šamari nisu ni malo blagi. Osećam se kao obična beskorisna kurva, dobra samo za jebanje i batine. Još više se palim.
  Ponovo me preuzima broj 1. pa broj 3. pa ponovo broj 2. Balavim na sve strane, jedva stižem da uhvatim vazduh. Jedino M. ne učestvuje, ali osećam kako se spušta na kolena uza mene. Stavlja mi jednu ruku na rame i čvrsto me drži. Drugom me nekoliko puta snažno opali po dupetu. Njih trojica se ređaju. Pušim im bez prestanka, ritam je zastrašujući.
  M. spušta ruku među moje noge i dodiruje mi klitoris. Momentalno širim noge i guram kukove ka njegovoj ruci. Mazi me nežno, ostali me jebu u usta neprestano. Uživam u njegovom dodiru. Ulazi u mene sa tri prsta bez problema. Napaljena sam kao kučka u teranju. Uzdišem duboko. Broj 2. me ponovo šamara. M. ulazi u mene sve brže prstima, želim da svršim odmah. Ne dozvoljava mi i usporava ritam. Vilica mi trne sve više. Svi me odjednom puštaju i udaljavaju se. M. ustaje, žao mi je. Želim njegove dodire. Razvezuje mi ruke, utrnule su, trljam ih lagano pognute glave. Sise su mi mokre od bala, obrazi gore od šamara, guza me peče od batina.
  M. staje ispred mene i podiže me. Jedva hodam. Shvatam da su mi noge ukočene. Vidim samo njega. Vodi me do sredine sobe. Kanap spreman visi sa plafona. Stavlja mi kožne vezove na zglobove ruku i nogu. Vezuje mi ruke jednu za drugu iznad glave. Na podu su dve gvozdene alke, udaljene jedna od druge više od metar. M. mi vezuje noge za njih. raskrečena sam, ne mogu da se pomerim. Kanap se zateže iznad moje glave i podiže tako da jedva dodirujem pod. Ne znam kako ni ko ga vuče.
  Pravo mučenje očito tek počinje. Gledam zid ispred sebe. Desetak bičeva vise obešeni o eksere. Različiti su, dugi i kartki, sa više traka ili samo sa jednom. Ne vidim zid iza sebe. M. me hvata za levu bradavicu, uvrće je snažno i grubo u desno. Cvilim od bola. Isto ponavlja i sa desnom. Kada ih pusti bradavice ostaju ukrućene, a bol tinja još neko vreme. Uzima bič sa pet dugih tankih kožnih traka sa zida, ne čeka, počinje brzo da me bičuje po grudima. Bol me iritira. Nije jak, ali peče i svrbi istovremeno. Trudim se da hrabro podnesem udarce, ćutim. Čuje se samo fijuk biča dok seče vazduh i udara o kožu, sve jače.
  Broj 3. prolazi i uzima još jedan bič sa zida, sličan onom koji M. ima u ruci. Prepoznajem ga po obliku butina i čvrstoj guzi. Kratka crna kosa, ima oko 25 godina, tamne oči, dobro izgleda. M. me bičuje po stomaku sve niže, a broj 3. se priključuje u nastavlja da me bičuje po grudima. Ne prestaju ni jedan ni drugi. Cvilim sve glasnije. Odjednom snažan udarac prutom po dupetu. Vrisnem od iznenađenja i bola. Odmah zatim još jedan udarac. M. me za trenutak posmatra, vidim ga kroz maglu, zatim bičem odozdo naviše udara između mojih nogu. Napaljena sam do ludila i to još pojačava bol. Prut ponovo pada na moje dupe, broj 3. me bičuje po sisama. Plačem od bola i cvilim, povremeno vrisnem, ali ne molim da prestanu. I ne želim.
  Po leđima mi padaju udarci kaiša. Sada me sva četvorica tuku zajedno, ne prestaju. M. me nemilostrno bičije po pički, sise su mi crvene, ali broj 3. ne prestaje, udara sve jače. Kaiš seva po mojim leđima. Prut po butinama i već dobro izlupanom dupetu. Ne brojim udarce. Batine traju. Jecam. Sve me boli. Telo mi se grči, ali nema gde da se skloni. Udarci padaju sa svih strana.
  Koža mi gori svuda, spuštam pogled, grudi su mi išarane, zatresu se svaki put kada broj 3. ošine po njima. Plačem od bola, prut šiba po mom dupetu, taj bol je najsnažniji. Zvuk udaraca mi odjekuje u ušima.
  M. prvi prestaje. Jezivo sam napaljena i vrela od udaraca biča po pički. Svi staju. M. seda na pod, mazi mi klitoris, gledam ga kroz suze, ljubi me. Neopisivo uživam. Broj tri me miluje nežno po grudima, osećam nečiji dah i poljupce na guzi, uzdišem sve jače, put do orgazma je vrlo kratak. Noge mi se tresu, ne mogu da stojim. Svršavam.
  M. nastavlja da me ljubi. prodire prstima u mene, tri prsta jedne ruke nabija mi duboko u picu. Neko mi nabija jedan, pa dva prsta u guzu. Ne mogu da stojim, dahćem, žedna sam, neverovatno brzo svršavan još jednom, još jače.
  Razvezuju mi noge i ruke. M. me pridržava da ne padnem. Ruke su mi utrnule, spuštam ih pored tela dok se oporave. Klatim se oslonjena na njege nekoliko trenutaka dok se povratim, zatim me vodi do kreveta. Seda, Kurac mu je ukrućen, povlači me preko, sedam na njega, prodire u mene i ispunjava me lako, vrela sam, još želim pravi sex, počinjem da klizim gore dole po njemu. On uživa, ja još više. U trenutku me hvata za guzove i širi ih, pritiska me dole i drži tako. Okrećem glavu. Broj 2. je iza mene. Gura mi kurac snažno u dupe. Zaboli me samo na trenutak, zatim osećam kako sam potpuno ispunjena. Jebu me obojica, usklađuju ritam, kad jedan ulazi drugi izlazi. Stenjem glasno, ne želim da prestanu. Broj 2. prodire u mene skroz. Kosa mi je mokra od znoja, sva sam vrela, razvaljuju me.
  M. mi grize bradavice, prilično jako, boli me, broj 2. me vuče za kosu, nabija mi kurac sve brže, čupa me. Dahćem kao prava kuja, želim da svršim još jednom, drugačije. Dupli, analni i vaginalni orgazam su sve bliži. Broj 2. naglo staje, izvlači kurac i pomera se. Odmah posle njega staje i M. Udara me jako po dupetu i podiže. Dahćem još uvek. Postavlja me na krevet na sve četri. Broj 3. je iza mene. Širi mi guzove i nabija mi ga u dupe, nastavlja tamo gde je broj 2. stao. Broj jedan seda ispred mene nabija mi glavu na kurac, željno ga ponovo sisam.
  Broj 3. sve brže ulazi i izlazi, drži me snažno za kukove. Guza mi je vrela od batina, peče me od mog i njihovog znoja. Stenjem od zadovoljstva. Bič pada na moja leđa. Broj 2. i M. me zajedno bičuju. Gotovo da me ne boli, ali me pali još više. Sisam i drkam broju 1. sve brže, sumanuto. Ližem mu jaja, pa ga opet uzimam u usta. Čujem kako stenje. Bičevanje ne prestaje. Broj 1. stenje sve glasnije, jaja mu postaju tvrda, sprema se da svrši. Ne pomeram glavu, primam svu spermu u usta, gutam je odmah i sisam dalje, čekam sledeći mlaz i još jedan. Puna su mi usta sperme. Ne prestajem i ne pomeram glavu. Vrela je, lepljiva, klizi mi niz grlo, gutam sve. Kurac se opušta u mojim ustima. Broj 1. ustaje, zamenjuje ga broj 2.
  Ponovo mi je kurac u ustima samo drugačiji. Uz muči miris oseća miris i ukus nečeg drugog. Znam da je iz moje guze, ali nije neprijatno, samo drugačije. Ponovo drkam i sisam. Broj 2. me ponekad ošamari, pa nastavi da me jebe u usta. Ližem mi jaja, širi noge, udara šamar, vraća mi glavu naviše, nabija mi kurac. Bičevanje je prestalo. Osećam vrelu tečnost duboko u guzi. Broj 3. uz glasan uzdah svršava i puni me spermom.
  Istovremeno i ja doživljvam još jedan orgazam. Broj tri se pomera. Ležim na krevetu, raskrečena. Broj 2. mi puni, uz glasan uzdah usta spermom. Ima je više nego malopre. Još jednom je progutam svu. Specifično miriše. Broj 2. mi pomera glavu, udari još jedan šamar i odlazi.
  Ako ustanem sperma će isteći iz moje guze. Ne želim da ostavim fleke na krevetu. Ne znam šta da radim. M. shvata moj problem. Od negde donosi čep za guzu odnosno but plug. Ječim dok mi ga nabija. Vodi me do kupatila da se umijem i sredim, donosi mi haljinu i čizme. Izlazim propisno odevena, samo mi je čep u dupetu, pa malo čudno hodam. Kada izađem svi su obučeni.
  Broj 1. mi pruža ruku, predstavlja se – ime mu je Goran, broj 2. je Nikola, a broj 3. Sergej. Pamtim njihova imena. Hvale me. Svako od njih mi poljubi ruku na rastanku. Puni su poštovanja. Zahvalna sam im i srećna.
  Ponovo smo u kolima. M. jedini nije svršio. Dok vozi pružam ruku i preko pantalona mazim njegov kurac. Želim ga i dalje u sebi. M. se osmehuje, pušta me da se igram. Ukrućen je celim putem. Dolazimo do moje zgrade i mog stana. M. ulazi sa mnom, zaključava vrata. Molim ga da mi dozvoli da se sredim, odobrava. Vadim čep iz guze, sedam na šolju, izbacujem sve iz sebe, zatim se tuširam. Vruća voda pojačava efekat udaraca. Sise su mi crvene, peše me između nogu i po leđima. U ogledalu proveravam guzu. Crvena je a na pr mesta ima podliva. Ostaće modrice. Osmehujem se. M. voli tragove koji ostaju. Izlazim naga iz kupatila.
  M. leži go na krevetu. Sedam pored njega i mazim ga po licu.
  „Kako si znao da je ovakva seansa nešto što žarko želim da probam?“ pitam ga. Samo se značajno osmehne.
  „Hvala ti. Ovo je bilo iznenađenje i sjajan osmomartovski poklon. Razvalili ste me.“ dodajem i ljubim ga. „ Kako da ti uzvratim?“
  M. mi šapuće nešto na uvo. Pogledam ga začuđeno, pomalo uplašeno. Uzbuđuje me. Prihvatam, poklon se poklonom vraća.

  #3910
  Avatar of Sunčica Savić
  Sunčica Savić
  Keymaster

  Obucena u seksi rublje, vezana sam za krevet. Moje ruke i noge su bile zarobljeni. Valjda sam negde u polusvesti, prihvatila da zelim to probati. Preko ociju mi je bio povez od mekane svilene marame. U polu snu, osetila sam mirisljavu kitu, kako me mazi po licu i maze svojoj lepljivom tecnoscu. Stisnuo je moje usne i nabio mi svoju kitu u usta, dok su me neke tudje ruke obavile oko tela i pocele mi maziti grudi, spustajuci se niz stomak sve to uspaljenog brezuljka.Dok sam ga oralno zadovoljavala uzeo je kameru i poceo snimati pornic. Bio je u isto vreme i grub i nezan. Lagano je kruzio jezikom po mom lepljivom klitorisu, dok sam ja svom suprugu iskusno dudlala karu. Osecala sam kako sperma struji njegovim udom i nastavila u jos brzem ritmu igrati se sa njegovim glavicem. A moja umazana pickica je vec primala drugu karu, koja je jebala jako i zestoko, pokatkad me jako dohvativsi za grudi. Stiskao ich je i mecio, uzivajuci u njihovoj velici. Kada je dobro natopio moju pickicu, krenuo je prstima ka mom cmaru, i pritom nije bio nimalo nezan. Odvezali su mi i ruke i noge, okrenuli me na stomak, zadigli moju guzu i krenuli je obradjivati. 14Dok je moj muz drazio moj klitoris, njegov prijatelj je zavlacio svoju karu duboko u moj cmar. Nisu marili sto vristim i vrpoljim se, cak bi me jako lupili po guzi, kad god bih malo jace vrisnula i pokusala se izmaci. Ali ubrzo se bol pretocio u zadovoljstvo, i kako je to osetio, nastavio je jebati moju usku guzu sve jace i jace, dok su ga moji misici stezali za debelu karu. Orgazmi su tresli moje telo i taman kad sam mislila da je zavrsio, uleteo je moj muz u meine i kao da se orgazam nije ni okoncao. Vristala sam u naletima novih, produzenih orgazama i primala debelu kitu, jako mesajuci guzovima, dok mi je njegov prijatelj punio usta obilnom spermom..

  #4341
  Avatar of Misterije
  Misterije
  Participant

  Vidim prvi fagon u nizu…sve je crno, na zidovima su teške plišane zavese, u uglu klavir, a na sredini veliki krevet od kovanog gvoždja sa crvenom satenskom posteljinom…Ona ga ceo dan provocira, a on je suzdržavao svoj opaki temperament sve dok se nisu našli tu….sami… Njihov odnos se raylikuje. Jednu sliku gleda satenska posteljina opružena po hladnim ivicama ukrasnog gvožđa a drugu svetina koja i ne razmišlja dalje od pojavnog oblika… Pogledom je merio težinu krveta, ispravljao nabore na satenu, glačao ivice sveće, umirivao plamen na njenom vrhu, u vazduhu oboraoa na tlo zrake zvuka…samo nije gledao u nju. Njoj je jeza stezala grudi, lepe i posebno bezobrazno izražene, znala je da on voli da je svi gledaju a samo on je ima…a imao ju je. Celu.
  Čekala jeda je bič ošine kao korbač, ali to što ne zna kada će se to desiti, vlažilo je njene gaćice…noge su iygubile funkciju i ona se spustila na kolena. Trepnuo je, dugo i laganao sklopivši kapke… Bič je ošinuo. Jako, podsetivši je da mora da ostane mirna, ispravila je noge i još jače stegla hladnu gvozdenu šipku, suze su joj se skupile u očima od putene želje i očajne potrebe za sjedinjavanjem sa njim… Strgao je, već mokre, gaćice prekoko njene savršeno yategnute guze i naredio da iskorači iz njih…Gurnuo je dva prsta u nju, pa ih brzo iyvukao i gurnao u njena lajava usta….“oseti ukus svoje želje…sisaj!“
  Najviše od svega nas vetu ju je ložilo kada njen Lord kruži kao orao oko nje, aona ne zna sta će učiniti…da li će gurnut nešto u nju, da li će svoj dlan kao orden staviti na njeno telo ili je naterati da priča gadosti i perevryije iz samog Hada dok on čvrsti svoju batinu… On je osećao da mu je ud tvrd poput one šipke krveta….“Izvoli“ – rukom je pomilovao obli kraj šipke na uglu krveta. Stegao jako tu kupolu u obliku kapi….bio je to dovoljan znak za tu prelepu ženu, satenski meke kože i drugačijih poriva….Za njega, bila je savršena. Brojao je. Kada se dvanaesti poslednji put nabila na taj metalni ud, povukao je snažno, yareio se u nju svom silinom ovog sveta i umiro… Grčevito je stegla mišiće u dnu stomaka osetivši ga duboko, nastavio je sa prodorima i doveo je na granicu…tada je odlučio da je kazni za neposlušnost i nagleo se izvukao iz nje, ostavivši je putenu, vrtoglavuu.. “Molim te, Lorde, treba mi…“ – zavapila je najiskrenije…
  Znao je da tu bestidinicu ne može kazniti bolom…Nju to uzbzđuje njoj to prija, to se osetilo još od prvog trenutka kada su im se samo pogledi sreli na trotorau u gomili ljuid…. Posadio ju je ispred , izvadio svoju omiljenu knjigu i počeo d ačita…Njen zadatak je bio da jezikom i usnama iscrta svaki deo njegovog tela…Krstarila je po njegovom telu, istraživajući svaki centimetar vlažnim jezikom i oštrim noktima naizmenično, paleći vreli plamen u njemu…i budeći mračnog viteya o kome je do sada znala samo ono što je čula iz knjige koju joj je čitao, akoji je spavao duboko, u tamnom kutku nejgove svesti i koga je pre nje predstavaljao samo u knjigama, pržeci svaku sledeću satrnicu vatrenim opisima….Probudila ga je… Uživao je da oseti njen pogani jeik i njene nokte svuda po sebi…tako je igledala pomamno dok mu ljubi butine,a rukama mazi njegova bedra…volela je miris nejgovo uda i dugo je zatvorenih ociju lice trljala o nejgovo međunožje—-Kao da su sa stranica knjighe izronili u stavrnost—-probudila ga je….iz njenog falusa pokuljala je bela lava…samo njena… Gledajući ga pravo u oči progutala je svaku kap uživajući u ritmičnim drhatijam nejogvog tela i , idalje tvrdog uda…
  U tom pogledu bio je savez, nikad naslućen i nikad obnarodovan, savez dva uma koji sežu više, s ačudnim želajam i zabranjenim porivima…uvek je iznova bio srećan kad ju je upoznao…spustio je poljubac na njene usne i lagano rukom mazio zadnjicu, vreluod njegovih ruku….Nastavio je da je gleda i nakon što je skloplia oči sa njegovim odrazom u njima…Razmišljajući o gladi koju oseća prema njoj, potebi koja ga kada je nezadovolji rayara….Postal je nepresušan izvor nnjegove inspiracije, poglavlja nove knjige su se nizala iz dana u dan, a tajanstveni vitey sa stranica je oživeo, postavši cenatr njenog univerzuma…

  #4380
  Avatar of Sunčica Savić
  Sunčica Savić
  Keymaster

  Nase BDSM jutro

  Bio je vreli dan na kraju avgusta. Vikend. Subota. Napokon, posle duge nedelje u kojoj se gotovi nismo ni videli, imali smo priliku da budemo sami zajedno.

  Prethodna nedelja bila je puna obaveza za oboje, a pogodilo se da radimo u različitim smenama, on prepodne, ja popodne. Praktično se nismo ni viđali. A ni vodili ljubav.

  Kada sam se probudila bilo je već devet. On je još uvek čvrsto spavao. Kafa za mene bila je brzo gotova. Izvalila sam se u fotelju i lagano pijuckala, samo u gaćicama. Kroz dim cigarete razmišljala sam kako da najbolje iskoristimo dan. Ubrzo plan je bio spreman. Znala sam sve njegove i moje slabe tačke. Otpila sam poslednji gutljaj, ugasila cigaretu, spremila jutarnju kafu i za njega.

  Pre odlaska u sobu promenila sam veš, navukla gaćice za „specijalne“ prilike, bele sa velikim crvenim dlanom na guzi. Oko vrata sam vezala široku crnu kožnu ogrlicu, koju mi je poklonio pre nekoliko meseci. Znak odanosti njemu. Zatim sam iz kuhinje i sobe uzela drvenu varijaču, kaiš, bič i mali drveni reket u obliku srca, takođe njegov dar. Sve sam to sa kafom odnela u sobu gde je spavao. Nije bio pokriven, Spavao je samo u boksericama. Poređala sam sve što sam donela na policu pored kreveta, tik uz njegovu glavu. Nije reagovao.

  Veoma polako, spustila sam mu bokserice. Trudila sam se da ga ne probudim. Srećom, ležao je na leđima. I dalje nije reagovao, a njegov penis je bio na donjem minimumu, potpuno mlitav, mali kao crvić. Ali, nije dugo ostao takav. Klekla sam pored kreveta i lako ga celog uvukla u usta, sisala lagano, dok sam mu dlanom nežno mazila jaja. Naglo je porastao u mojim ustima, na moje veliko zadovoljstvo. do pune snage. Mazila sam ga nežno i lagano lizala glavić. Uživala sam u osećaju glatke kože pod jezikom. Onda sam osetila njegovu ruku na kosi kako me mazi i pogledala ga. Videla sam zadovoljstvo i odobravanje u njegovim još uvek sanjivim tamnim očima.

  „Lepo iznenađenje za dobro jutro mala. Od jutros si mi baš nevaljala. Samo nastavi, nemoj da staješ.“, rekao je kroz osmeh. Bez reči, srećna što je zadovoljan, nastavila sam da lagano ližem njegov glavić, zatom ga uvukla u usta, lagano sisala i palacala jzikom po vrhu. Voleo je to, znala sam. Čula sam upaljač i osetila miris tek upaljen cigarete. Uživao je. Rukom mi je i dalje lagano milovao kosu, dok sam mu lagano potpuno svukla bokserice. Sa uzdahom zadovoljstva raširio je noge. Spustila sam glavu niže i jezikom mi lizala jaja, dok sam rukom i dalje mazila njegov ukrućeni penis, vlažan od moje pljuvačke. Ruka mu je skliznula sa moje glave, preko leđa do guze. Naježila sam se od zadovoljstva.

  „Izabrala si sjajne gaćice. Plašim se da će ta prelepa obla guza ozbiljno da strada ovoga jutra. I ne samo guza. „, čula sam ga kako kaže. Nadala sam se da će biti tako.

  „A, ja sam se plašila da polako gubiš interesovanje za mene.“

  Nasmejao se šeretski.

  „Ni slučajno. Samo nismo imali vremena. Ali, sada ga imamo dovoljno.“

  Pomilovao me je po obrazu i podigao mi glavu prisiljavajući me da ga pogledam.

  „Moraš da shvatiš, da razumeš, ja uživam u svakom trenutku provedenom sa tobom. Doduše, često volim da ti nanesem fizički bol, pa i da te ponizim, ali ne želim nikako da te povredim. Nadam se da to nisam ni ovoga puta uradio.“

  Verujem da je sve mogao da vidi u mojim očima, ali ipak sam mu odgovorila.

  „Nisi. Samo me je bilo malo strah. Morala sam da proverim. A, što se ostalog tiče znam sve. Potpuno sam ti na raspolaganju.“

  Ponovo se nasmejao sa još više odobravanja i povukao me ka sebi. Poljubac je bio vatren i dug. Rasplamsao je vatru koja je do tada blago tinjala među mojim nogama. Predala sam se potpuno. Na svega nekoliko milimetara od moga uva njegov glas je govorio skoro šapatom dok su mu ruke klizile niz moja leđa, toliko da vatra polako pređe u požar.

  „A sada mala moja, spremi se da mi predaš to tvoje predivno telo. Ovo jutro biće sastavljeno od bola i užitka i za tebe i za mene.“

  Već odavno sam bila spremna.

  „Tvoja sam pokorna sluškinja, Gospodaru.“, odgovorila sam takođe šapatom.

  Polako je ustao, a ja sam još uvek klečala pored kreveta i gledala ga. Njegov ukručen penis skakutao je pri svakom pokretu.

  „Legni na krevet.“

  Odmah sam se popela, ispružila na stomak i čekala. Seo je pored mene u lagano mi masirao vrat i leđa, sve niže, do guze.

  „Tako lepo dupence imaš mala, čvrsto i oblo.“

  Podigao je ruku i blago me udario preko gaćica. Uzdahnula sam u znak odobravanja, spremna.

  „Sviđa ti se? Želiš još?“

  „Da, želim još.“

  I pre nego što sam izgovorila, novi, jači udarac sleteo je na moju guzu. Nastavio je ravnomerno da me udara po levoj i desnoj polovini guze. Opustila sam se i uživala. Udarci nisu bili jaka, taman toliko da osetim neznatan bol. Znala sam da je ovo samo priprema. Posle trudesetak udaraca je stao i blago mi mazio guzu preko gaćica. Zatim ih je spustio toliko da mi guza ostane gola. Sada je udarao jače po goloj koži. Desest, dvadest, pedest puta po svakom guzu. Bol je polako postajao intenzivniji. Osećala sam da temperatuta na njima raste posle svakog udarca., ali nisam se pomerala. Onda je stao i spusto usne na moju guzu. Uživala sam u toplom i vlažnom dahu, dodiru jezikom, a moji kukovi su sami krenuli da se pomeraju u blagom ritmu, gore dole. Obuhvatio me snažno oko struka, a njegov dlan je završio među mojim nogama, dok mi je drugom rukom potpuno svikao gaćice i stavio ih na krevet. Uzdahnula sam željno kada mi je dodirnuo klitoris.

  „Tako si topla u vlažna. “ – šaputao je nežno i pojačavao pritisak na moj klitoris, mazio ga i igrao se sa njim. Raširila sam noge i uživala. Stisak oko mojih bedara postao je čvršći kada je počela nova serija udaraca po mom, sada podignutom i golom dupetu. Udarao je po delu gde se guza spajala sa bedrima, a istovremeno nije prestajao da mi mazi klitoris. Osetljiva koža je bridela od udaraca, ravnomernih i snažnih. Soba je bila ispunjena zvukom udaraca koji padaju po mojoj guzi. Trljala sam se o njegov dlan osećajući sve veći užitak i bol. Lako je sa dva prsta prodro u mene. Zaječala sam od zadovoljstva a novi udarac pao je na moju guzu, pa još jedan i još jedan. Disala sam ubrzamo. Vrelina na koži, bol i užitak mešali su se u jedinstven osećaj zadovoljstva. Želela sam sve, da me voli, uđe u mene, da me muči, nanese bol, zadovolji, ponizi, njegov penis u ustima, među nogama u guzi, sve se mešalo u glavi. Jednim pokretom me je okrenuo na leđa i zaronio glavu među moje noge. Klitoris mi se istog trenutka našao u njegovim ustima, a ja sam ječala od zadovoljstva. Savio mi je skroz raširene noge i podigao me tako da sam ležala na leđima, ali mi je guza bila u vazduhu. Lizao me je u ljubio, a novi udarci padali su po mojoj guzi i butinama. Nisam više mogla, osetila sam orgazam kako kao plima nadolazi i prepustila se uz glasan jecaj. Noge su mi se nekontrolisano grčile. Čula sam još nekoliko završnh udaraca, ali ih nisam osećala dok sam plovila kroz oblak zadovoljstva.

  Pustio me je, legao pored mene i čvrsto me zagrlio. Još sam se tresla od užitka. Ruka mi je sama sišla do njegovog penisa, krutog, čvrstog. Mazila sam ga polako. Njegove usne su pronašle moje. Osećala sam na njima svoj ukus i miris, dok su nam se jezici preplitali. Onda smo se razdvojili. Gledao me je u oči, a ruka mu je skliznula na moju levu bradavicu. Nežno je trljao, zatim je stegao čvrsto i počeo da je okreće. Bol se povećavala iz trenutka u trenutak. Refleksno sam pomerila telo malo unazad, ali nisam prestajala da mu lagano mazim ukrućeni penis niti sam sklonila pogled. Stisak je postao čvršći, bol jači, kada je povukao bradavicu prema sebi. Ubrzano sam disala. Onda je pustio.

  „Klekni na krevet i podigni ruke iznad glave.“ – rekao je.

  Poslušala sam bez pogovora. Pogledi nam se nisu razdvajali. Ni malo nežno, iz ležećeg položaja ošamario me je po sisi. Bol je bila trenutna, ali nisam reagovala niti se pomerala. Nastavio je da šamara prvo levu pa desnu sisu dok smo se nemo gledali. Talas bola je bio snažan. Na trenutak sam spustila pogled na grudi koje su se klatile pod udarcima. Koža je bila ružičasta. Osetila sam njegove prste u kosi. Seo je pored mene, lagano mi milovao u ljubio grudi, zatim je spustio usne na bradavicu. Nežno je ljubio i sisao. Novi talas užitka širio se mojim telom i samo raspaljivao požar koji je goreo među mojim nogama. Želela sam ga odmah, ali sam bila mirna. Pustila sam ga da me vodi i znala sam da me čeka potpuno zadovoljstvo.

  Kada je ustao sa kreveta, nisam se pomerila, samo sam ga pratila pogledom. Klečala sam i dalje na krevetu sa rukam spojenim iza vrata. Mamilo me je njegovo telo, čvrsto, mišićavo, dok je razgledao predmete koje sam donela.

  „Da zagrejemo još malo tu tvoju prelepu guzu lutko?“ – pitao je. U ruci je držao drveni reket u obliku srca. Nasmejala sam se sa odobravanjem.

  „Da, naravno.“ – odgovorila sam jednostavno – „Kako me želiš?“

  „Namesti se udobno, sama izaberi.“

  Okrenula sam mu leđa i dalje klečeći, spustila ruke i glavu na krevet i raširila noge. Prepustila sam se njegovom pogledu i izazivala ga. Prišao je i mazio me po guzi, po anusu, između nogu, po klitorisu nežno. Uzdahnula sam duboko na ove dodire u kojima sam uživala.

  „Da li smem da se mazim?“ – pitala sam.

  „Slobodno.“ – odgovorio je – „Ali ne mrdaj iz tog položaja.“

  „Neću.“ – obećala sam, a ruka mi je željno skliznula na klitoris. Mazila sam ga prstima, vlažnog, vrelog. Osećala sam da svakog trenutka mogu ponovo da svršim, kada sam na guzi osetila hladnu glatku površinu reketa. Nisam dugo čekala na prvi udarac. Nije žurio. Pravio je pauze između svakog udarca i ravnomerno ih raspoređivao sa leve i desne strane. Isprva nisu bili snažni. Tek toliko da me malo zaboli. Prsti na klitorisu počeli su brže da rade, želja se još više pojačavala, a udarci su postajali snažniji i brži, bolniji. Telo je počelo refleksno da mi poskakuje posle svakog udarca. Onda su došle brze snažne serije. Po pet udaraca padala su na isto mesto. Bol je postao intenzivan, snažan, koža me je pekla, prsti su mi skliznuli i nestali među nogama. Ječala sam, a da ni sama nisam znala da li od bola ili zadovoljstva. Ali, pre nego što sam stigla do novog orgazma on je stao. I moji pokreti su se usporili. Nisam bila sigurna šta smera. Čula sam da otvara naš orman i uzima nešto iz njega. Iz položaja u kom sam bila nisam mogla da vidim šta donosi, a nisam želela da se pomeram. Osetila sam njegovu ruku na guzi, blagi dodir koji mi je neopisivo prijao, zatim prste u kosi. Povukao mi je glavu unazad snažno, morala sam da ustanem. Raskrečena klečala sam na krevetu i tek tada videla šta je doneo. U rukama je imao male, ali snažne metalne štipaljke, sa lančićima na kraju i široku svilenu traku.

  „Legni na leđa i raširi noge.“ – rekao je.

  Naš krevet je bio malo staromodan, ali sa razlogom. Gornja i donja strana bile su napravljene od snažnih metalnih cevi koje su ličile na ogradicu.

  Još uvek nisam bila sigurna šta me čeka, ali sam bez reči poslušala. Seo je između mojuh nogu i lagano prstima pošeo da mi masira klitoris. Zatvorila sam oči i uživala u dodiru. Zatim je poleko prstima uhvati lesu stranu mojih donjih usana, blago ih stegao, a onda samo osetila hladan dodtir metala, jak pritisak i štipanje. stavio je po dve štipaljke na svaku stranu, zatim je lančiće obmotao oko mojih butina, jedan sa prednje, jedan sa zadnje strane, zategao ih koliko je mogao i povezao. Isto je ponovio i sa druge strane. Osećaj je bio neprijatan. Pička mi je stajala raširena, rupa potpuno otvorena, a klitoris izložnen. Zbog zatezanja i jakog pritiska od štipaljki donje usne su me bolele, a svaki pokret butina je pogoršavao stvar i još više rastezao kožu. Zatim je uzeo svilenu traku i vezao mi ruke za gornju ivicu kreveta, svaku na po jednu stranu. Svilena traka na rukama, osećaj bespomoćnosti i potpunog predavanja, koji me je polako obuzimao dok me je vezivao, delovali su kao dodatni afrodizijak. Kada je bio siguran da su mi ruke dobro uvezane, prešao je na stopala i komadom trake ih uvezao jedan za drugi. Noge su mi još uvek bile rašrene kada je uzeo novu traku, obmotao je i uvezao oko levog kolena, provukao je ispod kreveta i svezao je i oko desnog kolena, rastežući moje već raširene noge do maksimuma. Svaki pokret mi je još više zatezao kožu na donjim usnama, povećavo pritisak i bol. Onda je još jednim parčetom trake uvezao moja stopala za metalnu ogradu kreveta. Više nisam mogla da se pomeram, sada potpuno bespomoćna, potpuno izložena, uz osmeh sam se predala njemu na milost ili nemilost. Baš kako sam i želela. Pogledao me je očima punim topline i strasti, polako sa uživanjem razgledo moje nago telo.

  „Prelepa si ovako lutko.“ – rekao je i uzeo bič koji sam donela. Sada sam tačno znala šta me čeka. Nije mi bilo sve jedno.

  „Znaš da možeš da me zaustaviš kad god poželiš ako preteram. Ovo do sada nismo radili.“

  Odmahnula sam glavom.

  „Neću. Ne želim da te zaustavim. Znam da ćeš da paziš na mene.“ – odgovorila sam kratko i iskreno gledajući ga pravo u oči. Osećanja u meni su se mešala. Želela sam i nisam želela da me bičuje. Želela sam i nisam želela da to probam. Plašila sam se da će boleti mnogo, a želela sam da me išiba jako. Ali znala sam da me ni slučajno neće povrediti.

  Bič je imao četiri kožne trake. Kada ih je spustio između mojih nogu i povukao ih preko klitorisa mišići su mi se refleksno ukočili. Ponovio je to nekoliko puta.

  „Sigurna si da ovo želiš?“ – pitao je.

  Nisam bila sigurna, ali…

  „Da. Bičuj me.“ – odgovorila sam.

  Prvi udarac je bio veoma lagan, gotovo neosetan, zatim malo jači. Svaki sledeći pomerao je granicu. Usmeravao je bič tako da krajevi traka nisu padali na klitoris, već ispod, nekada na kožu guze nekada direktno na anus. U početku bol je bio minimalan. Koža na donjim usnama mi se već navikla na štipaljke i opustila. Osećala sam da mi je klitoris blago natekao i čvršći nego obično. Počeo je da udara jače i brže. U zavisnosti od ugla pod kojim su me kaiševi na biču udarali, bol je bila jača ili slabija, ali prijatna i podnošljiva. Ipak, refleksno su mi guzovi malo poskakivali, dovoljno da zategnu i opuste lančiće na štipaljkama. Prepustila sam se i osetila da se nalet strasti vraća među noge, još jači i moćniji. On nije pojačavao udarce, samo ih je ubrzao. Dahtala sam željno. Osećala sam da se koža među nogama greje. Stotine blagih udaraca pale su na moj klitoris, vodili me na granicu orgazma. Zastao bi povremeno, tek da me malo muči, milovao moju pičku kožnim trakama biča, pa opet nastavljao. Izluđivao me je polako, dovodio do granice orgazma, pa spuštao i tako u krug. Onda je uradio tačno ono što je trebalo. Ostavio je bič, otkačio štipaljke sa moje pičke i razvezao stopala. Krv se punom snagom vratila u moje sada opuštene donje usne, kada se našao među mojim nogama i svom snagom, celom dužinom nabio svoj čvrsto dignuti kurac u mene. Zaječala sam od zadovoljstva . Čini mi se da mi ni minut nije trebao da stignem do divljeg orgazma koji je on produžavao nabijajući se u mene žestoko, strasno, željno. Cela sam se tresla, vezana, slobodna. Usporio je, nije dozvolio da i on svrši, onda je ustao i razvezao mi kolena i ruke i seo pored mene. Zagrlila sam ga jako i tako držala, dok me je mazio kosi. Telo mi se još uvek treslo od užitka, gotovo da sam zaplakala. Čekao je da se potpuno smirim.

  Tek kada sam ponovo spustila glavu na krevet, pomalo umorna, shvatila sam da je on još uvek potpuno napaljen. Podigla sam pogled ka njegovom licu, a ruku spustila među njegove noge i polako, nežno prelazila preko njegovog ukrućenog penisa.

  „Ovo je bio lud oragazam.“ – rekla sam – „Izvini, nisam mogla da te sačekam. „

  Klimnuo je glavom sa osmehom i odobravanjem.

  „Lepo je to. Ali, sada ćeš morati da se potrudiš da zadovoljiš i mene.“ – napravio je kratku pauzu – „A, moraću i da te kaznim.“

  „Sluškinja pokorna Gospodaru. Samo recite. Vaša želja je za mene zapovest.“ – odgovorila sam poluozbiljno – polušaljivao. Nisam prestajala da lagano mazim njegov urućeni kurac. Okrenuo me je na bok. Moja još uvek pomalo ružičasta guza mi je bila tačno pod rukom. Savila sam nogu u kolenu i potpuno otvorila put za novi krug batina. Spustila sam glavi na jastuk, netremice ga gledala u oči čekala. Podigao je ruku i nimalo nežno opalio po goloj koži. Bol je sada bila trenutna i jaka. Nisam se pomerala. Pao je još jedan udarac, a ja sam samo ubrzala pokrete ruke, drkala mu kurac nežno.

  „Kada budeš…. PLJAS … poželeo ….PLJAS … da ti popušim … PLJAS … samo kaži … PLJAS … jer želim … PLJAS … da osetim … PLJAS … tvoj kurac … PLJAS … u ustima … PLJAS … i da te … PLJAS … zadovoljim … PLJAS … koliko god mogu … PLJAS … “ – udarci su padali jedan za drugim bez pauze, bez prestanka, sve jači i bolniji. Dovoljan je bio pogled na njegovo lice da znam da ću dobiti dobre batine. Nisam pogrešila. Koža mi je postajala vrela, a bol sve jača.

  „Ovako će biti…. PLJAS … danas više nećeš…. PLJAS … da oblačiš ni komad odeće…. PLJAS … ostaćeš gola…. PLJAS … ceo dan…. PLJAS … jer želim…. PLJAS … da mi budeš na raspolaganju…. PLJAS … kako god i kada god poželim…. PLJAS … i hoću…. PLJAS … da budeš…. PLJAS … veoma…. PLJAS … veoma…. PLJAS … veoma…. PLJAS … poslušna…. PLJAS … jasno?…. PLJAS … “ – govorio je.

  Počela sam refleksno da poskakujem od bola posle svakog udarca, ali se nisam pomerala. Samo sam mu drkala kurac sve brže.

  „Jasno.“ – odgovorila sam. Sledeći udarc bio je izuzetno jak.

  „Jasno šta?“ – pitao je. Shvatila sam koje je moje mesto bilo danas. Preuzimao je punu inicijativu, baš kako sam i želela.

  „Jasno Gospodaru“ – odgovorila sam plačnim glasom.

  „Tako je već bolje.“- nasmešio se.

  Okrenula sam se na stomak da mu ponudim i drugu polovinu guze. Prešao je na nju.

  „Tako lutko…. PLJAS … da dobro…. PLJAS … zagrejemo…. PLJAS … celu…. PLJAS … guzu…. PLJAS … pre nego…. PLJAS … što je iskoristimo…. PLJAS … i za…. PLJAS … nešto dugo…. PLJAS … ali…. PLJAS … nisi mi…. PLJAS … rekla…. PLJAS … kako…. PLJAS … planiraš…. PLJAS … da me…. PLJAS … zadovoljiš.“ – pitao je, a znao je kako ću da reagujem. Uvek sam bila pomalo stidljiva u govoru, a znala sam šta očekuje. Krv mi je jurnula u lice. Mogla sam da uradim šta god želi, ali mi je bilo ponižavajuće da konkretno pričam o tome. Ipak, nekako sam počela.

  „Pa Gospodaru…. PLJAS … mogu da ponudim…. PLJAS … pušenje, sisanje i lizanje…. PLJAS … vašeg kurca…. PLJAS … dok mi ne…. PLJAS … svršite u usta…. PLJAS … ili da me…. PLJAS … jebete…. PLJAS … u dupe…. PLJAS … ili u …. PLJAS … pičku…. PLJAS … ili kako god…. PLJAS … poželite…. PLJAS … sve vam je…. PLJAS … na raspolaganju…. PLJAS … „- više nisam ni pokušavala da izbrojim udarce, a onda je stao. Nežno je dlanom prelazio preko mojih guzova, stiskao ih, masirao. Uživala sam u dodirima.

  „Volim kada pričaš tako.“ – rekao je – „Koža ti je topla. Sviđa mi se boja.“

  Okrenula sam se da pogledam. Guza mi je bila crvena od batina. Nasmešila sam se.

  „Dobro si me izlupao.“

  Spustio mi je vreli poljubac na usne. Jezici su nam se upleli u dugu nežnu igru.

  „Znaš, ovo je bilo tek zagrevanje lutko.“ – rekao je kada su nam se usne odvojile. Klimnula sam glavom sa osmehom.

  „Nadam se da je tako.“ – odgovorila sam i pogledala ga molećivo. – „Dozvoli mi da te zadovoljim, hoćeš?“

  „O, da. A, kako nameravaš da to uradiš?“

  Obrazi su mi ponovo buknuli. Kroz smeh sam ga odgurnula i pokrila lice rukama. Smejao se i on. Onda sam ustala, klekla iza njega na krevet i zagrlila ga. Tik pored njegovog uva sam šaputala.

  „Nameravam da ti pušim, da te oralno zadovoljim, prvo polako, da ti ližem i sisam, mazim i drkam kurac, onda sve brže, dok više ne budeš mogao da izdržiš. Neću da stanem ni dok budeš svršavao, ni posle toga. Želim da osetim ukus tvoje sperme, dok mi puni usta i klizi niz grlo. Samo se prepusti mojim usnama.“

  Mazio me je po kosi.

  „Kako ti zvuči?“ – pitala sam.

  „Lepo zamišljeno. Možda ću ipak malo da ti pomognem, dodam stimulans.“ – odgovorio je kroz osmeh. Šta god da je imao na umu, nisam imala ništa protiv.

  „Samo napred. Može samo da bude bolje.“

  Usledio je još jedan vreli poljubac. Zatim mi je samo pokazao rukom na pod pored kreveta. Brzo sam ustala i klekla. Uzeo je štipaljke koje su još uvek bile na krevetu, obuhvatio mi rukom levu dojku i lagano je stegnuo. Bradavica se refleksno ukrutila i iskočila. Zakačio je metalnu štipaljku na nju. Pritisak je bio dovoljan da izazova malu, ali prijatnu bol. Isto je ponovio i sa desnom dojkom i bradavicom, a zatim je lančiće na kojima su visile zakačio iza mog vrata, malo ih zategao taman dovoljno da povuku bradavice na gore. Njegov ukrućen kurac bio je na tridesetak santimetara od mojih usta. Približio se još više i seo na ivicu kreveta.

  Samo sam ga na trenutak pogledala, zatim spustila glavu i željno uvukla njegov kurac u usta. Zaječao je dok sam brzo prelazila jezikom po vrhu penisa. Zatim sam počela polako da pomeram glavu gore dole. Njegovo ječanje se pojačalo, a ja sam shvatila zašto mi je vezao lančiće iza vrata. Pri svakom pomeranju glave lančići su se zatezali i opuštali, pojačavli i slabili bol u bradavicama, konstantno ih nadraživale. Svideo mi se taj osećaj. Rukom sam mu nežno drkala kurac, kada sam spustila poljupce niže, na vrela muda, pa još niže na koren i počela da ga ližem. Uživao je potpuno. Ni on ni ja nismo želeli da brzo dođe kraj toj igri.

  Onda je uzeo bič. Jedva da sam primetila taj pokret, a već sam čula rezak zvuk dok je bič sekao vazduh i ošinuo po mojim leđima. Uzdahnula sam od blagog bola i spustila jezik još niže, gotovo do ausa. Nije mu smetalo, a ni meni nije. Sa njim sam mogla da idem do krajnjih granica. Malo je pomerio kukove unapred, a ja sam podvukla ruke ispod njegovih guzova, razdvojila ih i lizala mu čmar, pa koren kurca, pa se vraćala nazad. U nepravilnim razmacima bič je šibao po mojim leđima. Vratila sam se polako gore do galavića i uvukal ceo njegov kurac u usta. Jedva sam disala.

  Udarci nisu prestajali, bili su sve brži i bolniji, a ja sam sve brže pušila. Povremeno sam samo spuštala usne na muda, lizala ih, sisala, pa se vraćala na glavić, uvlačila ga ceo u usta, zatim drkala, sisala lizala i sve u krug. Njegovi uzdasi postali su glasni, a bičevaje snažno. Koža na leđima me je pekla od udaraca, a bradavice su mi bile vrele od potezanja, kada je spustio bič i u grču mi spustio ruku na teme. Snažan mlaz sperme napunio mi je usta. Dok je klizila niz grlo, čvrsto sam skupila usne oko glavića, sisala i brzu drkala. Još četiri manja mlaza su izašla pre nego što se konačno malo umirio, ali sam ja i dalje sisala i drkala, dok i poslednja kap nije izašla, Nikada nije tako snažno svršio.

  Kada se umirio pogledao me je dok sam mirno klečala uzmeđu njegovih nogu, naslonjena na njegovu butinu i igrala se sa njegovim polu ukrućenim, isceđenim penisom.

  „Ni kap nisi prolila lutko. Bravo“ – rekao je uz osmeh.

  „Obećala sam da ću i ja tebe da zadovoljim. Izgleda da sam uspela.“ – uzvratila sam. Klimnuo je glavom. Njegov ukus mi je bio u ustima, njegov miris svuda oko mene.

  „Želiš da spremin nešto za klopu?“ – pitala sam.

  „Ne.“ – odmahnuo je glavom i lupnuo po krevetu – „Dođi pored mene.“

  Dok sam ustajala uzeo je mobilni, okrenuo broj i poručio picu iz restorana, a zatim ponovo legao na krevet. Smestila sam se pored njega, zavukla glavu na njegovo rame i obgrlila ga jednom nogom. Šarala sam mi rukom po grudima i stomaku i uživala, srećna, slobodna i zadovoljna. A, naš dan je tek počinjao…

  #4469
  Avatar of Sunčica Savić
  Sunčica Savić
  Keymaster

  Pripadam samo njemu

  Tog dana sam, po njegovom naredjenju, dosla u centar Beograda, ne znajuci za sigurno da li cu se videti sa njim…da li ce me pocastvovati svojim prisustvom. Pozvao me je na kratko i pitao da li sam napaljena. “Nepotrebno pitanje”-pomislila sam, jer je i On sam znao da jesam…znao je da jako ceznem da ga vidim…da osetim veliku napalu samo kada pomislim na Njega. Ipak sam mu dala pozitivan odgovor i rekao mi je da me ceka u hotelu “Beograd”. Dao mi je 15 minuta da od Slavije dodjem do tamo. Padala je kisa, ali mi nije bilo bitno. Trcala sam, lomila noge…kisobran sam sasvim zanemarila. Nije mi bilo bitno sto cu se umoriti ili biti mokra…bilo mi je jedino vazno da stignem na mesto koje mi je odredio, za onoliko vremena koliko je odredio. Nije mi bilo dozvoljeno kasnjenje. I nisam zakasnila. Cak sta vise, stigla sam 5 minuta ranije. Zelja da ga vidim i napala su me nosile ka Njemu uprkos kisi i vetru.
  Za pocetak sam dobila udaranje ofingerom po dlanovima, a kasnije sam dobila veoma jake samare, jer sam izostavila dve osnovne stvari. Obukla sam gacice, a nisu mi bile dozvoljene i nisam stavila crveni karmin, koji je bio obavezan. Pokusala sam da se opravdam, ali nije imalo efekta. Gospodin mi je cak zapretio da necu dobiti Kurac jer nisam ispunila Njegova osnovna naredjenja. Dobijala sam batine i uzivala u njima. Zatrazio je da vidi nove stipaljkice koje sam kupila, sa lancem koji ih povezuje. Znala sam da ce mi ih staviti. Kada sam ih kuci isprobavala, nikako nisam mogla da podnesem bol. Jako, jako me je bolelo dok mi ih je On stavljao, ali sam zanemarila to. Slusala sam Njegov glas i gledala ga u oci…sve drugo mi je bilo nevazno.
  Naredio mi je da mu pusim Kurac. Radila sam to sa takvim uzivanjem, sa takvom zeljom. Obozavala sam da ga imam u ustima. Osetila sam se privilegovanom sto mi dopusta da svoje usne stavljam na njegov Kurac, da ga usisavam u svoje grlo. “Nisam zasluzila ovo”-pomislila sam. Znala sam da nisam zasluzila takvu cast, a on mi je ipak dopustio da ga osetim.
  Zatim mi je rekao da mu guzom sednem na Kurac. Ono sto sam uradila je cak i mene iznenadilo, iskreno. Krenula sam da se spustam na njegov Kurac, osetila mnogo jak bol, cak neizdrziv, a onda sam ustala i pomerila se od njega. Cula sam njegove reci: “STA? Sta sam to video?” Uplasila sam se batina koje bi zbog toga mogle da mi slede, ali ih, na svu srecu (ili zalost?) nisam dobila.
  Kada se sada prisecam toga, po malo su mi mutni dogadjaji koji su odmah nakon toga usledili. Znam da me je Gospodin dugo jebao u guzu i u pickicu, dok su mi noge bile na njegovim ramenima. Secam se da mi je rekao da legnem na stomak, zatim mi zavezao ruke iza ledja, a onda mi jednu nogu savio u kolenu i vezao je istim konopcem kojim je vezao ruke. Druga noga mi je bila slobodna. Uzeo je dildoe, jedan mi zabio u guzu, a drugi u pickicu, veoma jako. Zatim je seo do mene, terao da mu pricam svoj prvi odnos sa devojkom i dok sam to radila, bicevao me je. Udarao me je i po stopalima, sto mi je teralo suze na oci.
  Dugo me je drzao u toj pozi, s vremena na vreme sve jace zabijajuci dildoe u mene. Potom mi je odvezao nogu i poceo jako da me tuca u guzu. Primala sam ga u sebe sa takvom radoscu. Uzivala sam i dok su igracke bile u meni, ali sam zudela za njegovim Kurcem. Naterao me je da ustanem, naslonim torzo na stolicu (deo za sedenje) i spustim ruke dole. I tada mi je opet Gospodario guzom. A onda mi je naredio da kleknem i pocnem da se drkam. Takodje sam dobila i naredjenje da podignem guzu sto vise. Podigla sam je tako zeljno, tako napaljeno, kao prava kucka. A onda je Gospodin poceo da piski po meni. O, kako sam svrsila tada. Obozavala sam i samare i uvrede koje dobijam nakon ****azma. Govorio mi je da sam kurvetina, da sam drolja…a ti nazivi su me palili. Znala sam da jesam sve to i nije me bilo sramota. Bar pred Njim nemam razloga da se stidim bilo cega. Sa Njim uvek mogu biti ono sto jesam.
  Posle me je doveo do druge stolice, naredio da se ponovo naslonim preko nje, kao na onoj prethodnoj, a zatim poceo da me udara velikim belim gajtanom. Oh Boze…to su bili neopisivi bolovi. Rekao mi je da gajtan ne ostavlja oziljke na kozi, da nema nikakvih tragova, ali da se bolovi osecaju danima posle udaranja. Tada sam shvatila da gajtan pravi potkozne modrice. Idealno za Gospodar-robinja odnos…kada Gospodar ne zeli da ostavi tragove na telu svoje robinje, a ipak zeli da joj nanese bol.
  Posle tih batina gajtanom, njega sam pocela najvise da se plasim. Nista mi ne deluje bolnije od njega iako Gospodin koristi dosta toga.
  Zatim je On legao na krevet a meni rekao da glavu drzim naslonjenu odmah pored njegovog Kurca. Tako sam ga i gledala dok mi je pricao. Podigla sam pogled ka njemu, a glavu nisam sklanjala iz polozaja u kojem je On naredio da bude. Pocela sam da mu ljubim ruke i Kurac. Uzivala sam u njemu. Uzivala sam u svakom trenutku provedenom sa njim. Gospodin mi je onda naredio da mu pokazem kako drkam Kurac. Prvo sam ga stavila u usta i jezikom lepo presla preko njega, a onda pocela da radim sta mi je rekao. Mislila sam da mu se nece svideti, ali mi je rekao da dobro drkam. Gospodin je bio blizu ****azma. Rekao mi je da mu da ja izdrkam do kraja i popijem svu spermu. Radila sam to, drkala sam mu jako, a kada je poceo da svrsava, glavic Kurca sam stavila u usta i pocela da sisam svu spermu koju je izbacivao. O kako me je to palilo. Volim kada moj Gospodin svrsava, kada zadovoljstvo prolazi njegovim telom. Zivim da bih njega zadovoljila.
  Nakon nekoliko sati iscrpne seanse (posebno iscrpne po mene), rekao mi je da se obucem i spremim, a da me onda vodi na veceru. Zelela sam da mu kazem da ne zelim da trosi novac na mene. Mozda sam vredna kao osoba (nekim delom), ali ne bas TOLIKO vredna. Ali, on je tako zeleo, s toga sam ga poslusala. I, kao i uvek, nisam zazalila. Rekao je da me vodi na jedno mesto koje je nazvao “kurvinskim”. Ocekivala sam ****ije po stolovima i podu, zaista, bas zbog nacina na koji je opisao to mesto. Setali smo dugo, po kisi. Ponovo sam zanemarila kisobran. Vetar je bio preivse jak i apsolutno nije bilo vajde drzati kisobran iznad glave. S toga sam se prepustila kapima kise. Kada smo stigli na to mesto, voda se cedila sa mene. Ali, “to je najmanji problem”-pomislila sam, “ko zna sta me ceka unutra.” Ali, unutra je bilo PREDIVNO. Zaista sam se odusevila mestom. Nema vajde opisivati ga. Mora da se vidi. U svakom slucaju, dobili smo odvojen ****. “Uz stepenice, pa desno”-cula sam glas kelnera. Pratila sam svog Gospodina. **** je bio mali, ali sasvim privatan i izdvojen od tudjih pogleda, osim ako se neko ne bi bas zagledao. Svaka sitnica te veceri bila je bitna, ali ono sto bih posebno izdvojila, bilo je moje odusevljenje kada mi je Gospodin rekao da kleknem ispod stola i pocnem da mu pusim Kurac. I uradila sam to, tako zeljno. Rekao mi je da se na seansi iscedio i da (bar sto se te veceri tice) vise nema sperme u jajima, tako da nju ne mogu da ocekujem. Ali mi je samo bilo vazno da On uziva. ****azam kao ****azam…nije uvek neophodan da bi se uzivalo. Pusila sam mu tako predano, ali nas je prekinulo necije penjanje uz stepenice. Nisam se nikako stidela sluzbe njemu i cak i da su me videli kako mu pusim, bila bih ponosna na sebe, jer sam presla svu granicu srama i stida da bih njega zadovoljila. Ipak, niko nije primetio sta sam radila, tako da nije bilo potrebe za izvlacenjem “nemam stida” karte.
  Nakon odlicne vecere i dobrog vina, dok smo sedeli i pricali, rekao da mi je da ce mi sapnuti nesto i da ne smem da se napalim. Ako se, ‘pak, budem napalila, da se okrenem ka njemu i zatrazim samar. Prisao mi je tako blizu, pricajuci mi na uvo. Prvo me je palio sam njegov dah, a zatim, naravno i ono sto je pricao. Rekao je da ce me jednom bukvalno silovati na nekom mestu, uz udarce i samare. A druga stvar koju mi je pomenuo bila je ta da ce na nekom tako javnom mestu svrsiti u casu i terati me da sve to popijem, dok sasvim opusteno gledam u druge ljude i pravim se kao da pijem neko obicno pice.
  I napalila sam se JAKO kada mi je sve to sapnuo, ali od prevelike napale, mozak mi je zablokirao i zaboravila sam da okrenem glavu ka njemu i zamolim ga za samare.
  Tako da me je, kada smo krenuli, Gospodin pozvao da odem sa njim do toaleta. Nisam ni predpostavljala sta ce mi uraditi. Pozvao me je u muski toalet, rekao da stanem ispred njega, a onda mi zadao par tako jakih samara koji su me iznenadili i napravili mi konfuziju u glavi. Ali su me i oni napalili. Zahvalila sam mu se za dobijene samare i sacekala ga u hodniku. Pre nego smo se vratili u salu gde su bili svi gosti, pitao me je sta mislim-da li iko od tih ljudi zna da me je vodio to toaleta samo da bi mi lupio samare? I naravno, rekla sam niko nema ni ideju da se to desilo. Ali, znali smo On i ja. To je bilo sasvim dovoljno. Misljenje drugih nije bitno.
  I u tom danu i veceri sam kompletno uzivala. Njegovo prisustvo mi je najpotrebnije. Sve batine koje dobijem, sve uvrede i ponizenja…cine me ja****, boljom. I hvala mom Ucitelju sto radi to za mene. Hvala od sveg srca.

  #4678
  Avatar of Sunčica Savić
  Sunčica Savić
  Keymaster

  Mojoj Gospodarici

  Kakvo je to bilo spremanje, od brijanja ( dvostrukog), kupanja, kao dječarac koji izlazi na prvi spoj….tako se i ja zaputih prema trgovačkom centru. Sparkirao se pa ušao, uhhh što ne volim te građevine i gomile ljudi koja nešto užurbano i polunervozno bauljaju i traže, i ravno na drugi kat tražeći mjesto koje si mi poslala u poruci…Bio sam znatiželjan i uzbuđen, nisam mislio da ćemo se ikad sresti mada je negdje duboko u meni tinjala skrivena želja. I konačno pronađoh kafić, ulazeći nutra pomislih pa i nije loše mjesto, dosta intimno i ukusno uređeno, sa ne preglasnom muzikom da se ne moramo nadvikivati, pogotovo radi mog b(l)ogovskog sluha…:) I ugledah te, iako te nisam vidio, odmah sam te prepoznao po držanju, pogledu i osmijehu sa kojim si me dočekala. Pozdravili se i poljubili kao stari prijatelji, gurnuh ti u ruku cvijet i zamotan božićni poklončić, napomenuvši da ga disretno otvoriš kad si sama jer je nutra nešto što će ti koristiti dok si sama i napaljena…. Uvaljah se zatim u fotelju i započne priča, zafrkancija, smijanje, a tu i tamo te znatiželjno pogledah i pomislih koliko se energije, mašte i osoba skriva u tako jednoj, naoko običnoj, mladoj ženi. I pretresli sve, od tvog putovanja tj proputovanja, familije, dječjih bolesti i bolesti odraslih, o poslu..i na kraju o dogodovštinama, anegdotama sa neta, raznih portala, i još različitijih likova, uzbudljivih, dragih i manje dragih…..Vrijeme je proletilo, pogledala si na sat i znao sam da je bajci kraj, a isto to si mi i ti rekla: Kako je vrijeme brzo proletilo, no zatim dodala imaš li još vremena dva –tri sata…? Rekoh da, misleći da ti treba nešto pomoći, odvesti te kuda ili sl….I sjeli smo u auto, rekla si kvart kamo da te vozim i navodila me pri kraju, a onda kad smo pronašli mjesto na parkingu rekla, sad ćeš malo biti u mraku i stavila mi na glavu tamne naočale, zatamnjene i sa unutrašnje strane…. Izašli smo, zavrtila si me i primila za ruku i rekla samo polako hodaj uz mene. I tako si me vodila nekoliko minuta, prešli i stepenice polako pa onda začuh zvuk lifta, spuštanje pa dizanje, u liftu tvoj parfem , sve je bilo intenzivno naročito mirisi i zvukovi. I kad smo izašli iz lifta još nekoliko koraka i osluškujem kako vadiš ključeve, otključavaš i odmah nakon toga zaključavaš vrata…..Očito smo bili negdje u stanu, znatiželja je rasla, pomalo i nizvjesnost, a uzbuđenje još više….i tad sam čuo tvoj glas, tiho ali odrešito si mi rekla: Skidaj se i na sve četiri mezimče, kao pravo pseto…Skinuh cipele, jaknu, košulju, čarape i ostadoh stajati u majci i gaćama……kad me pogodi šamarčina ( nju izgleda ne mogu izbjeći u priči), do kraja sam rekla idiote gluhi i na pod ko kuja koja se tjera… Lice mi je bridilo, a cijelo tijelo zavrućilo, osjećao sam se kao dijete koje je zgriješilo, ruke su mi se lagano tresle dok sam skidao majcu i gaće i onda se tiho, bez riječi spustih na koljena i na sve četiri ko prava kuja, doduše čorava jer su i dalje naočale bile na meni…Dođi napaljena droljice, začuo sam iz daljine, dođi svojoj Gospodarici, i krenuh prema zvuku, ali se očešah u štok, pa onda pogodih nešto drveno, noga stola, no znao sam po glasu da sam ti sve bliži i na kraju osjetih tvoje čizme…Takooo, dobar, stani…… i digni glavu pa još malo prema meni i isplazi jezik i dahči ko napaljena kuja..Podigoh glavu , krenuh naprijed isplaženog jezika dahčući i dođoh do nečeg toplog mekanog..zamamnog……Mmm po mirisu sam znao da mi je jezik na Gospodaričinoj pičkici, počeo sam je lizati, gutati, guštati u njoj dok me nisi zgrabila rukama za kosu, čvrsto potegnula i odmaknula i rekla: „Polako, čemu žurba, imamo vremena, danas hoću vidjeti koliko stvarno želiš ono o čemu smo pisali i kako smo se igrali…Skinula si mi naočale i pokazala rukom da se popnem na krevet, a onda oštro rekla:“Raširi noge, naguzi se , glavu gore..!! I dok sam se namještao, još više prema tvojoj želji podižući guzicu, slušao sam kako sam šlampav, glup, kako ništa ne radim dobro i kako mi se sve treba reći nekoliko puta kao gluhom starcu, a i onda se ništa dobroga ne dešava. Bio sam i crven i bijesan od svih riječi koje si mi uputila, no onda se crvenilu lica pridružilo uz fijuk remena i crvenilo butine.Oštri udarci remena po jednoj, pa drugoj, pa onda točno usredotočeni na guzove parali su tišinu, šarali i ocrtavali prugama moju stražnjicu, dok sam čvrsto držao usta zatvorena, mumljao, ali gledao da ne pokažem koliko me boli. Uživaš pitala si me? Znaš da volim kad si
  zadovoljan, kad su moje želje i tvoje, ali sad si me jako naljutio i sumnjam da ćeš i dalje uživati, a onda si žestoko, puno jače počela parati remenom..Mumljanje se polako pretvaralo u sve glasnije iskazivanje boli, sijevalo je ne samo na mjestima gdje me pogađao remen, već i u glavi, teže i isprekidano sam disao, što od uzbuđenja što od boli…. Uživaš, sad si me opet nježno pitala, milujući mi svojim mekanim rukama crvene guzove koji su bridili, svidjelo ti se? Onda će ti se sigurno svidjeti i poklon koji si mi donio, govorila si dok si skidala ukrasni papir sa kutije i vadila poveći vibrator. Red je da ga ti prvi probaš, pa ćeš mi reći kakav je! Nadam se da si kupio baterije? Gledao sam te kroz maglu, u posebnom zanosu i uzbuđenju, pola riječi i nisam čuo, no u stvarnost me opet vratila jaka šamarčina, naravno baterija nije bilo, ali je zato bilo još više bijesa na tvom licu. Remen sa kojim si me do nedavno udarala prebacila si kao omču oko vrata pa me stegnula, kleknula iza mene, rukama raširila guzove i pljunula na njih, pa onda stala razmazivati vibratorom, sve više me stežući i privlačeći sebi. Vrat mi je bio stisnut, sve se skoro stisnulo od straha, nisi bila nimalo nježna, osjetio sam kao mi se bolno širi otvor i u njega naglo ulazi tvoja nova igračka. Uzdah se prolomio sobom, uzdah gubljenja nevinosti, potpunog predavanja. Rukom si ga gurala, do pola je već bio unutra, potezala me remenom prema sebi na njega i još dublje ga gurala. O tome si maštao? To si želio? Nakon svakog pitanja, još dublje prodiranje dok na kraju nije ostao samo dio kojim se regulira brzina. U potpunosti me ispunio! Uživaš kujo napaljena, šaptala si mi na uho dok si me remenom stezala, isplazi jezik i dahči kao izjebana kuja i budi sretan da ću ti ga ostaviti tamo gdje je, a ne strpati ga u ta tvoja pohotna usta……Tako, a sad se vrati poslu koji si započeo, namjestila si se polusjedeći ispred mene, raširila noge i sad konačno ugledah zamamnu pičkicu svoje Gospodarice. Protrljala si je, raširila prstima, remenom mi potegla glavu na nju i tiho rekla: zadovolji me jezikom, njemu valjda nisu potrebne baterije… Ajde liži me, to ionako jedino dobro radiš, za drugo nikakve koristi od tebe…. Oblizivao sam ti usmine, prelazio prstima po njima, širio ih, pa se igrao prstima po klitiću, a jezik je pratio prste, vrckav, željan i vižljast… Uživao sam ližući, ubadajući te, gutajući, oblizujući, lickajući, vršljajući vrhom jezika po klitiću, cuclajući ga, hvatajući ga usnama pa ispuštajući, dok si me ti držala rukom za kosu, remenom oko vrata, pritiskivala sve jače na vrelu i uspaljenu pohotnicu. Stiskala si me nogama, govorila mi da ne požurujem, već da samo lagano nastavim jednakim tempom, sad je tvoje disanje bivalo sve dublje, isprekidano. Nisam prestajao, već sam ujednačeno kružio jezikom, svrdalo klitić, prste gurao u pičkicu osluškujući kako se polako penješ, kako se podižeš na valovima užitka, tresući se i zadovoljno stenjući… Stiskala si me čvrsto nogama, duboko jecala dok sam se i dalje se sa divljenjem igrao, jezikom gutao tvoje sokove, prstima ulazio u nju sve dublje dok se grčila u sladostrašću…..Bilo te je prekrasno osjetiti, okusiti, gledati… Uživao sam u svakom dijeliću trenutka…..Pridigla si se i vratila me u stvarnost, prekoračila me, pa mi izvukla već ionako napola vireći vibrator, stavila ga u ruku i rekla da ga operem u kuponici. Kad sam se vratio veselo si rekla: Priznaj, ovaj si poklon kupujući ga meni, birao za sebe pa je bio red da ga ti i prvi probaš. A sad se oblači i nestani, uskoro će doći moja prijateljica. Za desetak dana u povratku sam ponovo u gradu, a kako si me razveselio ne samo poklonom već i orgazmom, znaj da ćemo se ponovo vidjeti…..Bio sam već u autu, vozio se po snijegu prema kući, sve mi je bilo ledeno,medeno maglovito, trljah oči kao da sam se maloprije probudio, sve kroz san, no slatka bol i vrela pozadina govorile su mi suprotno…
  Koji puta se žarki snovi i božićne želje pretvore u stvarnost!!

  #4689
  Avatar of Sunčica Savić
  Sunčica Savić
  Keymaster

  POVREDI ME

  Stajala je blago povijena iza suprugovih leđa, posmatrajući ga dok radi na svom laptopu, i polako ispijala čašu crnog vina. Bila je nezadovoljna u poslednje vreme, činilo joj se da se Ivan otuđio od nje, i to ne samo u krevetu.
  Posao… posao, posao, posao, posao… samo posao, izgleda da je to jedino do čega mu je stalo. Više uopšte ni ne obraća pažnju na mene. Barem ne kao ranije. Kao da sam mu postala… obaveza.
  Okrenula se i pošla da naspe sebi još vina, dok je njeno ogorčenje raslo.
  Ako nekim čudom odvoji dvadesetak minuta nedeljno da obavi svoju bračnu dužnost, čak i to otalja. Šta li se desilo sa žarom koji je nekada bio tu?
  Nervozno je prešla pogledom preko nameštaja koji se nalazio u dnevnoj sobi njihovog stana. Bio je to velik stan, otmen, zidova sveže okrečenih u belo. Lepo uređen i pomalo sterilan. Kao da je govorio da tu živi neko ko ima novca i ukusa ali ne zna da se zabavlja.
  Nije u redu uskratiti ženi ono što joj treba, makar i nesvesno. Ljudi su takvi, vremenom se naviknu na one koje vole, a onda počnu uzimati stvari zdravo za gotovo. Ponekad im samo treba podsetnik.
  Sela je pored svog supruga, spuštajući glavu na njegove grudi.
  – Ana, molim te, znaš da mi je sutra finalni rok za predaju projekta…
  – Potreban si mi. Sada.
  Vino je učinilo svoje. Zamišljala je kako je muž uzima, divljački, baš tu na sofi.
  – Rado bih t…
  Prekinula ga je strastvenim poljupcem. Zatvorila je oči, projektujući u mislima ono što je priželjkivala – njegovu ruku koja joj, čupajući je za kosu, spušta glavu do međunožja.
  Umesto toga, ustao je i krenuo ka spavaćoj sobi otkopčavajući dugmad na košulji.
  Desetak minuta kasnije, osećala se prilično glupo gledajući u plafon dok je on pomerao kukove napred-nazad ujednačenim tempom, držeći svoj obraz čvrsto pripijen uz njen.
  Unutra, napolje, unutra, napolje, unutra, napolje… šta si ti čoveče, jebeni fizikalac!? Makar da promeni pozu, ritam… bilo šta. Uopšte ne misli o tome što radi, samo hoće da što pre bude gotovo.
  Razočarana, shvatila je da će joj se veče završiti dodavanjem još jednog odglumljenog orgazma u niz.
  Sledećih nekoliko sati nije mogla da zaspi.
  Sutradan, kada se vratila sa posla, dočekao ju je muževljev prekoran pogled.
  – Je l’ sve u redu? – upitala je.
  – Pa… i nije. Potkralo se par grešaka u radu, šef me je dobro izribao danas. Trebalo je još jednom da proverim, ali ti si me ometala.
  – Ometala? To što hoću da me moj muž voli, za tebe je ometanje!?
  – Ne, to je u redu, ali mi smo odrasle i odgovorne osobe, moramo imati sposobnost da odložimo svoje potrebe. Sledeći put kada se budeš ponašala kao razmaženo derište, tako ću te i tretirati.
  Nije joj se svidela ideja. Ipak, nešto ju je nateralo da to prećuti.
  Zašto me više ne voli kao nekada? Zato što ne mogu da zatrudim? Nije takav čovek. Možda treba ozbiljno da popričam sa njim. Mada, ionako bi samo rekao da sam blesava što sam pomislila tako nešto. Da ga pitam šta misli o tome što nam se seksualni život sveo praktično ni na šta, pretpostavljam da bi odgovor bila neka glupost poput „Pa, to je normalno posle šest godina braka.“ Uvek ima odgovor na sve. Mrzim to.
  Sela je na fotelju, dohvatila daljinski upravljač sa stočića koji se nalazio pored nje, uperila ga u veliki, tanki televizor, i pritisnula dugme. Pravila se da je zanima dosadna emisija koja se u tom trenutku našla na ekranu.
  Pogledala je prozirno u pravcu svog supruga. Volela je njegovu smeđu kosu, plave oči, jake ruke, široka ramena… i žalila što unutar nečega tako lepog sada nešto nedostaje.
  Vreme je prolazilo u tišini, sporadično narušenoj spoljašnjim zvucima i zvucima kućnih aparata. Večerali su, a zatim je legla u krevet, upalila modernu, malu lampu ušrafljenu u zid i čitala knjigu koju joj je suprug poklonio pre par nedelja.
  Još jedan protraćen dan.
  Ugasila je svetlo i zatvorila oči. San joj se brzo prikrao.
  – Dobar dan, izvolite? – Rekla je ljubazno se smešeći.
  Sa druge strane pleksiglasa nalazio se sredovečni, sedi muškarac u tamno-zelenoj vindjakni.
  – Želeo bih da izvršim uplatu na žiro račun.
  Klimunula je glavom potvrdno, vadeći uplatnice.
  – Naravno, gospodine.
  Kada je završila sa klijentom, ljubazni osmeh na njenom licu ponovo je zamenila umorna grimasa.
  – Šta ti je danas? – upitala je koleginica koja je sedela za susednim šalterom.
  – Eh, da je samo danas…
  – Pa reci, šta je, ko te dira, da ga ja prebijem. – rekla je koleginica šeretski se smeškajući.
  – Vidi, Nato, u tome zapravo i jeste problem… niko me ne dira. Neću sad o tome, ovde… smena nam se ionako završava za pola sata… svratićemo posle negde na kafu pa ću ti objasniti… ok?
  – Dobro, kako hoćeš…
  Četrdeset pet minuta kasnije, sedele su u bašti obližnjeg restorana i čekale svoj espresso.
  – Ivan me zapostavlja…
  – U kom smislu?
  – Svakom. Ne znam kako to drugačije da objasnim… kao da mu više nisam interesantna.
  – Hmm. Možda treba da uneseš neku vrstu promene u vaš odnos…
  – Kao na primer?
  – Ne znam… učini nešto lepo za njega, pokaži da ti je stalo…
  – Zna on da mi je stalo.
  – Onda ga ubedi da probate nešto novo ili zanimljivo ili tako nešto.
  – To zvuči dobro, samo… on je stalno zauzet, u tome je problem… i to malo vremena koje mi posveti bude nekako… nekvalitetno.
  – Iznenadi ga onda, nateraj ga da ti posveti pažnju. Mislim, ok… pare, položaj, karijera… ali, ako ti ne ostane vremena za svoje bližnje, džaba sve to.
  – Znaš, potpuno si u pravu.
  – Eto, problem rešen.
  – Jedino, brine me nešto što je rekao juče.
  – Dve kafe za dve lepe dame… izvolite. – rekao je konobar stavljajući dve šoljice kafe i dve čaše vode na sto.
  Zakikotale su se, a Natalija je promrmljala nešto što je trebalo da zvuči kao hvala. Platile su račun i sačekale da se konobar odalji kako bi nastavile razgovor.
  – Šta je rekao?
  – Da će me, ako se budem ponašala kao derište, i tretirati kao jedno.
  – Hah, i to te brine? Šta može da uradi, da te pošalje u svoju sobu?
  – I to što kažeš… ma, silovaću ga ako treba.
  Ponovo su se zakikotale.
  Odlučila je da prošeta do kuće i usput razmisli o razgovoru sa koleginicom. Savršeno se uklapala, još jedna zgodna crnka u šetnji Beogradom po sunčanom danu.
  „Nateraj ga da ti posveti pažnju“… hmm… mislim da ću je poslušati. Šta mogu da izgubim?
  To veče, prišla je suprugu sa leđa dok je radio, obuhvatila ga rukama oko grudi i počela da ljubi njegov vrat.
  – Dušo, stvarno moram da…
  – Posvetiš malo više pažnje meni a malo manje poslu. – rekla je odsečno, napravila polukrug oko stolice, zatvorila mu laptop brzim pokretom što je učinilo da on instinktivno skloni prste, i pogledala ga izazivački, čekajući reakciju.
  Ustao je, provukao svoju levu ruku dijagonalno iza njenih ledja, preko struka, sve do stomaka, i stegao je uz kuk. Stao je u polu-čučanj, i gurnuo joj gornji deo tela napred koristeći koleno kao polugu.
  – Šta to ra… – prekinuo ju je snažan udarac dlanom po zadnjici.
  Iznenadno saznanje o tome kakav bol može naneti gola ljudska ruka, čak i preko komada odeće, izazvalo je u njoj čudnu mešavinu osećanja. Uplašilo je, zbunilo… i na neki uvrnut način uzbudilo.
  Pre nego što je stigla išta da izusti, ponovo je čula pljesak.
  Osetila je to kao da ju je nešto opeklo u donjem predelu leđa.
  Jauknula je, a telo se refleksno trznulo u pokušaju da se iskobelja iz silom nametnutog položaja.
  Zatim je čula još jedan udarac, pa još jedan, pa još jedan. Osetila svaki, takođe. Cika i batrganje nisu puno pomogli, naprotiv, izgledalo je kao da je to njenog muža dodatno ljutilo.
  Udarao ju je tako nesmanjenom žestinom par minuta, a onda je prestao i oslobodio stisak, gurajući je od sebe.
  – Idi u svoju sobu i dobro razmisli o svom ponašanju.
  Htela je da odgovori, ali ju je njegov preteće podignut kažiprst odvratio od te namere.
  – Neću reč da čujem dok ne uradiš to što sam ti rekao, ili će ovo da se ponovi.
  Stajala je u mestu blago šokirana kratko vreme, a onda se okrenula, otišla u sobu i zatvorila vrata. Legla je postrance na krevet i dugo gledala u jednu tačku na zidu preko puta.
  Ne mogu da verujem da je to uradio. Samostalna, ozbiljna žena u tridesetim, a istukao me je kao malo dete. Ponižavajuće. Napaljivo. Da li je moguće da sam to upravo pomislila? Kako nešto što boli, može na neki način i da prija? Počinjem da se plašim same sebe. Zašto me uopšte pali nešto takvo? Možda mi je malo pažnje bilo toliko potrebno da se u trenutku kada sam je stvarno dobila, makar i na taj način, nešto desilo. Kako sam jadna.
  Blago je drhtala, i s’ vremena na vreme prelazila šakom od zadnje strane butina do donjih leđa što je stvaralo neočekivano dobar osećaj.
  Ne smem da razvijam to u sebi, da se prepustim… ali želim. Ne znam kuda bi moglo da me odvede. Kao da mi više i nije važno. Umorna sam od razmišljanja o posledicama.
  Okrenula se, navukla preko sebe tanki prekrivač, a potom joj je šaka skliznula u gaćice. Zatvorila je oči.
  Sutradan, na poslu, bila je primetno bolje raspoložena.
  – Koliko vidim, uspelo je? – upitala je Natalija.
  – Reći ću ti samo da smo juče vodili ljubav kako nismo nikada ranije.

  #4714
  Avatar of Sunčica Savić
  Sunčica Savić
  Keymaster

  Gospodareva

  Polako svlacim farmerice…“Uf, pece…“, opipavam jagodicama prstiju bolna i naborana mesta na guzi. Tek jedno ili dva mesta mogu opipati, a da mi se ne pojavi bolna grimasa na licu. Pogled na guzu u ogledalu me dodatno uplasi, teget fleke koje su u pojedinim delovima prelazile u tamno ljubicasto su delovale zastrasujuce, ali mi ubrzo secanje na to kako su modrice nastale vrati osmeh na lice. Dva i po centimetra debela bolna strafta celom sirinom desne polovine moje guze je, sigurna sam, posledica konopca, a ove dve okrugle fleke na mestu gde se polovine spajaju mislim da su plod sveukupnog delovanja pruta, bica, kaisa, konopca i svih onih instrumenata koje je moj Gospodar koristio. Razmaknuh guzu da vidim koliko duboko idu; na levoj polovini je modrica precnika od neka cetiri centimetra stizala sve do anusa, mog nadrazenog anusa, dok je sa druge strane modrica bila za mrvicu manja.
  Cudna je ta moja guza. Jos pre odmora je odredjeno da cu ja svaki dan dobijati po deset udarac kaisem ujutro, cim ustanemo, i uvece pre spavanja. To nije bilo povezano sa kaznom. Cak i ako sam bila kanjavana, dan je morao poceti i zavrsiti tako. Ideja mi se svidela, mada je bilo trenutaka kada sam se bunila i pokusavala izbeci taj ritual. Naravno da moj Gospodar to nije dozvolio. I iako je punih pet dana moja guza dobijala po ritualnih deset udaraca kaisem za dobro jutro i za laku noc, i jos u toku dana je moj Gospodar kaznjavao, ili se prosto igrao sa njom, tek sestog dana ujutro su se pojavile prve modrice. Prvo su to bile bledo-zelene tackice, a tokom dana pojacane kisom udaraca mokrim konopcem su menjale drasticno i velicinu i boju.

  Konopac

  Konopac sam shodno naredjenju mog Gospodara jos odmah ujutro, nakon jutarnje serije kaisem potopila u vodu. Guza mi je jos uvek bridela dok je debeli ribarski konopac kojim se vezuju camci, tonuo u lavabo skoro do vrha napunjen toplom vodom. Gospodar me kasnije pitao zasto sam se odlucila za toplu vodu, a ja odgovor nisam imala; mozda sam mislila da ce manje boleti tako, ili da ce se brze natopiti vodom, zaista ne znam. Znam samo da je konopac i suv bio tezak i uz blagu jezu sam gledala kako postepeno tamni upijajuci vodu.
  Iako je kisica lagano prskala i nismo mogli bas da uzivamo u setnji polupraznim ulicama Budve, vreme provedeno sa mojim Gospodarem je kao i uvek uspelo da odagna sva druga razmisljanja iz moje glavi. Masline, prsut i sir i visoke koktel case sa dovoljno alkohola da nam ugreje prozeble noseve, a da nam ipak ne pomuti uzivanje jedno u drugome su zaokruzivali sliku srece u cijem smo sredistu bili moj Gospodar i ja. Upijala sam svaku njegovu rec, pokret, osmeh, zeljna njegovog dodira, prstiju u kosi, neznih i divljih poljubaca. Zeljna njega.
  Usli smo u sobu, pomogla sam mom Gospodaru sa skine jaknu i tek po ulasku u kupatilo se setila konopca koji je tamo lezao sad vec prilicno deblji u srednjem delu koji je bio pod vodom. Podigla sam ga, morala sam osetiti njegovu tezinu, i osetila kao mi sokovi kvase gacice.
  Vratila sam se u sobu i zatekla mog Gospodara kako sedi na jednoj od fotelja dok je druga bila pomaknuta ka sredini sobe, tacno ispred velikog zidnog ogledala.
  Tesko disuci klekoh kraj njegovih nogu i spustih mu glavu u krilo. Mazio me je po kosi, zeleci da mi ulije samopouzdanje, jer ovo nije trebalo da bude kazna, vec mali test izdrzljivosti njegove male robinje. Po izbocini na njegovim farmericama se videlo da je vec uzbudjen, ali mi nije dozvolio da to i osetim, „Spremi se“. Krenula sam da ustanem, a on me je zaustavio i uz osmeh mi spustio poljubac na usne. Nisam zatvorila oci kao sto obicno cinim pri poljupcu, drzala sam ih otvorene zeleci da upijem tu toplinu sto je duze moguce.
  Bez odece, potpuno naga, pazljivo sam se namestila preko naslona fotelje. Bila je to jedna od onih fotelja na razvlacenje, sa tri strane, koje se mogu koristiti na vise nacina, ali je svakako najzanimljivije bio namestiti se popreko i prakticno zajasiti naslon, te je fotelja u tom slucaju vrsila ulogu „jarca“. Noge su mi bile rasirene, guza i pickica savrseno dostupne mom Gospodaru, a sa prednje strane je moja glava sezala tacno do kraja naslona, slobodnih obraza da primi Gospodareve samare i prozdrljivih usta da ih Gospodar napuni. Iznenada mi pridje spreda i uz nagao pokret pricvrsti prvo jedan, a onda i drugi deo metalnih lisica na moje rucne zglobove. Instiktivno pokusah da razdvojim ruke, ali me ustar bol upozori na posledice koje bi metal mogao ostaviti na mojoj kozi.
  Videla sam u ogledalu kako dva-tri puta jako zamahuje da bi izbacio visak vode iz konopca uz jeziv zvuk koji je parao vazduh i terao moje telo da se grci. Iznenada spusti ruku na moju guzu, trgnuh se jako i zacicah od iznenadjenja, a on se pobednicki nasmeja… „Shshshshsh… prvo cemo malo ugrejati guzu…“ Udarac, dva, tri, otvorenim dlanom uz jak prasak dovoljno da moja guza primi grimiznu boju i da pocne da gori, a onda spusti prste medju moje medjunozje koje je kapalo na fotelju i obrisa moje sokove o guzu, pridje mi spreda i uhvativsi me za kosu nabi mi ga u usta. Iz tog polozaja mi je zaista bilo tesko bilo sta uciniti, jer nisam mogla pomeriti ruke u lisicama, a samim tim i celo telo je lezalo bespomocno, izlozeno volji mog Gospodara. Drzeci me cvrsto za moje lokne nabijao mi je svoj nabrekli ud u usta, a ja sam se trudila da ih drzim dovoljno otvorenim da ga ne bih povredila zubima. Zatim ga naglo izvuce i jos uvek me drzeci za kosu spusti dva jaka samara. Jedan otvorenim dlanom i drugi, sa druge strane, suprotnom stranom dlana koji mi natera suze na oci. Zatim mi ga opet gurnu u usta i nastavi da me prilagodjava svom ritmu pokazujuci mi u ogledalu kako izgledam tako bespomocna, tucana u usta. Crvenela sam od sramote, a opet ga i pohlepno gutala. Primetila sam kako steze misice u grcu, a onda ga naglo izvadi pre nego sto je pustio sokove u moja usta.
  Uzeo je konopac u ruke i spustio ga na moju guzu, pa na ledja, pa opet na guzu. Jeza i grc na mom telu. A onda je jako zamahnuo. Videci na ogledalu koliko visoko njegov zamah ide ocekivala sam jos jedan probni zamah kroz vazduh pre nego sto pocne da spusta udarac na moje telo, a onda iznenada osetih jak bol. Ciknuh i stisnuh oci u neverici i iznenadjenju, a onda brzo ponovo otvorih oci i videh kako opet snazno zamahuje, visoko iznad glave i spusta jak udarac samo centimetar ispod prethodnog. Poza mi nije dozvoljavala da se zastitim, ni rukama ni nogama, te sam, nimalo se ne trudeci da budem tiha, pokusavala da ucinim ono jedino sto sam mogla, da udjem u ritam udaraca. A to je bilo tesko. Jer moj Gospodar nije dozvolio da ritam bude ujednacen. Dva u seriji, pa samo jedan, pa jedan slabiji, pa jedan jaci. Posle prvih desetak napravi kratku pauzu. Pokusavala sam da dodjem do daha. A onda je nastavio. Nimalo ne stedeci delove koji su vec ranije bili nadrazeni. Osecaj je bio skroz cudan. Kao ni kod jednog instrumenta do sad. Prvo ostar bol po povrsini, a onda tek malo kasnije tup i jak bol negde iznutra. I to mi je prijalo. Koliko god da je ovaj trening bio za zadovoljstvo mog Gospodara, moram priznati da je uz ovakvu vrstu tupog bola „painslut“ u meni uzivala topeci naslon fotelje svojim sokovima. Jecala sam, trzala se, grcila, ali nisam molila da prestane, nisam zelela da prestane.
  Nakon sigurno pedesetak udaraca i nekoliko kracih pauza moj Gospodar oseti da nam j obema potreban predah i stade opet mi dozvoljavajuci da mu usnama pruzim dodatno zadovoljstvo. Usled neprirodnog polozaja glave njegovi sokovi su mi se slivali niz bradu, a i u grlo i bila prinudjena da gutam kako se ne bih ugusila. I gutala sam. Kada je opet bio blizu kraja zaustavio se. Imao je savrsenu kontrolu. Pre svega samog sebe, a onda je lako bilo kontrolisati i mene.
  Guza mi je bridela, bila sam ga zeljna, sva vlazna i klizava i znala sam da i on zeli mene, dok mi je nabijao prste duboko. A onda sam se usudila da ga zamolim… „Molim Vas Gospodine…“ i ucutala… Presao je opet spreda, uhvatio me za bradu i uz osmeh koji vise izaziva jezu upitao „Sta me moja robinja moli?“. Jedva sam disala… i iako sam jako zelela da prodre u mene, ja prozborih „Molim Vas da me jos istucete“. Jos jedan osmeh, poljubac uz blag ugriz i vec je bio iza mene sa konopcem u rukama. U tom momentu sam se uplasila i zelela da stanem, ali nisam mogla… trebao mi je taj bol… Osetio je moj strah i blago dodao… „Moja hrabra robinjica je bila jako poslusna i zato je i zasluzila ovu nagradu“… i spustio prvi udarac.
  Pokusala sam da brojim udarca, da ga pratim u ogledalu, pa onda stiskala oci u strahu. Osecala sam kako je fotelja mokra od mojih sokova, i mokra od mog znoja. Guza je sve jace bolela kako su udarci poceli da se ponavljaju jer ubrzo nije vise bilo mesta koje nije bilo nadrazeno i pod masnicom. Jecala sam, trzala se, mrzela sma lisice koje su sekle zglobove i u momentu kada sam vec pozelela da izgovorim „ZUTO“ on stade.
  Bez davanja imalo sanse da bilo sta kazem, predlozim, povuce me na krevet i saceka sekund dok se ja kao dobro trenirana kuckica nisam namestila onako kako on voli, a onda mi ga gurnu naglo, duboko.
  Iako sam bila vlazna, vrisnula sam od prvog bola prodiranja, a onda sam grizla i grebala carsav cicuci i cvileci pod naletima mog Gospodara. Trgnuo se jednom, dvaput, a onda kao rezultat odlaganog uzivanja ispusti svoju vrelu semenu tecnost po mojoj guzi, ledjima, krevetu
  [/size]

  Vezivanje

  A konopac smo kupili jos ranije, vec drugog dana. Hotelski krevet je imao divno uzglavlje i sve cetiri noge su se iznad povrsine postelje zavrsavale drvenim kuglama. Kugle su verovatno zamisljene kao ukras, ali su nama izgledale kao idealan oslonac za vezivanje. Iako se u nasoj opremi nalaze dva para koznih okova i jedne metalne lisice koje u kombinaciju sa metalnim lancima razlicite duzine cine odlican i vrlo raznovrsan bondage set, debeli ribarski konopac se savrseno uklapao u sliku koju je moj Gospodar tada vec imao u ocima, a ja sam kasnije iskusila.
  Moj debeli, kozni, crni, prelepi colar mi uvek on namesta i nikada, nikada mi nije dozvoljeno da ga sama stavim ili skinem. Moje je bilo da pognem glavu i sklonim kosu. Stavio mi ga je i ovaj put. Zatim mi je na ruke stavio siroke kozne okove, koji su cinili par sa colar-om. Svukao je prekrivac koji je bio preko mene i iako je klima duvala maksimalno toplo koliko smo je mogli podesiti moje telo je blago drhtalo. Strepnja koju sam osetila u momentu kada mi je Gospodar pricvrscavao ruke za strane kreveta je dodatno stresla i najezila moje nago telo. A onda je uzeo konopac. Namotao dva-tri puta oko leve noge i pazljivo i cvrsto me povukao prema donjoj ivici kreveta. Ponovio je i sa desnom nogom. Konopac jeste malo parao kozu, ali je bio u principu bezopasan i nije sekao zglobove nogu kada sam pokusala da testiram njegovu izdrzljivost. Bila sam ranije vezivana konopcem i mogu reci da sam ga volela jer cak i u toku same seanse zna malo da se rastegne i time stvari ucini laksim. Ipak, cinilo mi se da nije bas tako sa ovim konopcem. Suvise je bio jak i cvrsto upleten. Gospodar je proverio jos jednom da li me okovi previse ne stezu da se ne bih ozledila i onmda zategao konopce na nogama.
  Lezala sam na krevetu, vezana i ma koliko se trudim da nadjem izraz prijatniji za usi, cini mi se da jedino rec „raskrecena“ tacno opisuje moju pozu. Zamisljala sam sebe kako izgledam i crvenila prateci mog Gospodara koji je kruzio oko mene kao oko plena.
  U rukama mu se pojavise stipaljke… krokodilke… razgoracila sam oci u strahu, u ocekivanju boli, a on ih tako lagano, lagano spusti smirujuci moj strah… „Pssst…“ I nije previse bolelo. Bar ne na prvi momenat. Osecala sam kako postaju sve teze i zarivaju se sve dublje, ali mi je bar prvi shok bio umanjen. Igrao se sa njima. Pomerao ih prstom gore-dole, levo-desno. Drazuci bradavice i pojacavajuci bol u njima.
  Ustade i uze bic… ma koliko tanko i bezazleno izgledao kratki bic koji je koristio, ipak je on imao opasne i ostre krajeve. Mozda i ne za moju guzu, koja moze mnogo toga da izdrzi, ali kako se priblizio mojim bradavicama ja pretrnuh. Samo predje lagano vrhovima preko bradavica, a onda spusti ne bas slab udarac na moj stomak. Istog casa se pojavi crvena linija, a zatim jos jedna, pa jos jedna, pa jos jedna na butinama, pa iznad grudi, pa iznad leve butine, pa iznad desne, i uskoro sam se jako trzala od sitnog bola koji je pekao razlicite delove mog tela. A onda ga samo spusti izmedju mojih nogu. Bez udarca. Nije me jos bio ni dotakao, a suze su vec lile niz moje obraze, i on zamahnu i jak udarac pade na moje usmine, klitoris. Vrisnuh. Jos jedan. Nisam mogla da skupim noge, da sakrijem moje najosetljivije delove, a on je spustao ne previse jake, ali konstantne udarce. Jedan za drugim. Stiskala sam oci. Grcila noge. Stezala uke, jecala.
  Videci da moje trzanje vec stvara crvenilo na zglobovima stade. Ne znam kako je osetio, ali bolji trenutak nije mogao izabrati. Bila sam na ivici da zatrazim „CRVENO“, a onda bi mi bilo zao jer bi to znacilo da se sve prekida… a ja sam tako zelela da ga ne razocaram, da ga zadovoljim, da ga moje telo zadovolji. „Shshshshs…“ ljubio mi je uplakano lice i brzo, ali srecom bez trzaja skinuo stipaljke sa bradavica. Ponovo osetih zaboravljeni bol i trgoh se, a on ih uze leciti poljupcima i jezikom.
  Njegova muskost je pritiskala moj stomak od uzbudjenja on pozeli moj jezik na sebi i sede mi na lice. Halapljivo sam gutala njegove sokove koji su curili, lizala mu glavic, a on se pomerao omogucavajuci pristup mom jeziku sve do korena, pa onda do anusa, gde sam jezikom pokusavala da pronadjem put izmedju mekane kozice. Izgleda da ipak u toj pozi nije mogao da dobije uzivanja koliko je zeleo te me na brzinu i odveza i sede na krevet ne dajuci meni sansu da se i mrvicu odmorim. „Na kolena robinjo“. Spustila sam se kraj njega, a on me je uhvatio za glavu i navukao na svoju nabreklost. „Zajasi moju nogu, kuckice“. Dokazujuci svoje ime sa puno zadovoljstva namestih svoj vlazni lepljivi klitoris na pregib njegove noge i poceh se trljati ne pustajuci ga iz usta. Uhvati me za kosu, odvoji me od sebe i uz dva jaka samara doda “ Jel’ se trljas kao prava mala kuckica?“. Znala sam da ne smem da ne odgovorim i od sramote jedva tiha prozborih „Da, Gospodine“. Srecom me nije terao da ponovim celu recenicu vec me ponove navuce na sebe, ulazeci sve dublje, pa onda ispod samog obraza, pa sa druge strane. Izvuce svoju nogu ispod mene “ Pogledaj sta si kuckice napravila svom Gospodaru. Ocisti svog Gospodara“. Suze su mi krenule od stida i uz oklevanje ga pogledah. Izraz lica je bio leden i ja se uzarenih obraza spustih skroz do poda, poslusno lizuci i ljubeci nogu svog Gospodara. Videci kako njegovo uzbudjenje raste potrudih se da budem sto bolja i on me uskoro premesti na drugu nogu koju sam prekrivala svojim poljupcima, i uvlacila prste u usta. Ustade zatim i podize jednu nogu na krevet. Uvukla sam se medju njegove noge, pomogla se rukama i pokusavala da mu pruzim maksimalno uzivanje mojim ukrucenim jezikom na mestu gde naborana kozica pravi otvor i gde mogu da ga bar malo uvucem.
  Odjednom me zaustavi i naredi mi da se vratim na krevet. Ovog puta da legnem na stomak. Pokusala sam da se pobunim, jer sam ga jako zelela i nisam zelala da nastavi sa udarcima, trebao mi je unutra. Moje „Ali…“ ubrzo zaustavise dva jaka samara i ja legoh na stomak rasirenih ruku i nogu

  I na stomaku

  Ruke mi je lako pricvrstio nazad, a noge mi je ostao ne vezane. Ne zato da bi meni olaksao, vec zato da bi mu kasnije bilo lakse da mi udje. Izabra par instrumenata i sputi ih na krevet blize. Kais, koji je cesce na mojoj guzi nego Gospodarevim pantalonama, prut, debeo kao moj kaziprst, savitljiv i nesto sto do sad nisam probala, birch.
  Na terasi jerasla neka cudna biljka koja je imala cetvorougaone grancice. U pocetku smo mislili da je zbog toga opasno koristiti ih kao prutice, ali uz par proba, po mojoj guzi naravno, smo videli da su prutovi jako otporni, i sto je najvaznije ne cepaju i seku kozu. Tako da je taj dan, nakon sto je mene poslao da mu kupim novine, moj Gospodar ubrao pet-sest prutova i upleo ih u birch koji nije izgledao preterano opasno, ali ja sam sumnjala u njegovu bezopasnost.
  Uzeo je birch u ruku i mahnuo nime kroz vazduh. Samo jednom i odmah potom spustio udarac na moju guzu. Udarac nije bio previse jak i ja ga ocutah. Sto je mom Gospodaru bio znak da treba da pojaca udarce. Uskoro sam cicala i cvilela pokusavajuci da se nekako zastitim od udaraca, a da ipak ne promenim polozaj. Ostri vrhovi su ujedali kozu moje guze i vrhova ledja. Uskoro sam sva bila prekrivena tankim crvenim linijama osecajuci kako mi je posebno nadrazena koza guze izmedju dve polovine. Zadovoljan jaucima koji prate udarce po vrhovima ledja, Gospodar stade. Kako sam lezala na stomaku, nisma bila u mogucnosti da vidim sta sledece sprema.
  Jak zvuk cepanja vazduha, a zatim udarac. Prut je padao od vrha guze, pa do samog pregiba sa nogama. Jecala sam, vristala, trzala se. Izgubih pojam o broju udaraca, jer trening je trajao vec vise od sat vremena, sva cula su mi bila nategnuta, ja iscrpljena. I moj Gospodar tu stade. Podize mi gornji deo telo i ulete u mene. Odveza mi desnu ruku, i meni su bila dovoljna samo dva tri sekunbda da pocnem da se tresem i usisavam mog Gospodara u sebe. Ubrzo su me masnice na ledjima pekle jos vise kako je vrela sperma prskala po njima.

  #5122
  Avatar of Sunčica Savić
  Sunčica Savić
  Keymaster

  Jedina moja gospodarica

  „Bedni, nevaljali robe, dobices ti svoje!“
  Trza me za ogrlicu, svlaci nimalo nezno sa kreveta vodi ruku vezanih za vrat u puzecem stavu do jarca za kaznjavanje. Odvezuje me nakratko, da bih uzjahao gredu, ponaosob vezuje mi cvrsto ruke i noge za noge jarca, takode i struk „da ne bih slucajno pao“ (koliko divne ironije). Stavlja mi stipaljkice na samozatezanje ria sisice i spaja ih odmah ispod grede. Cep mi je u ustima, sve je vec spremno. Uzima bic i njime gladi moje uzdrhtalo zeljno telo. Uziva da me muci samom pozicijom i iscekivanjem kazne (ponekad me tako ostavi i vise sati da cekam i da strepim). U ruci joj je bic palica, ali kao da to nije dovoljno, uzima gumeni devetorepi bic. Ne, opet se predomislila, ne zeli da mi njime priredi zadovoljstvo. Uzima pleten bic sa 6-7 slobodnih krajeva duzine dvadesetak centimetara, na cijem su kraju vezani cvorici.
  Osinula me ovim bicem od plastike, jako. Ostao sam nem. Jos jednom. Cutim i dalje. Zamahnula je malo jace. Lagani uzdaih zadovoljstva oteo mi se sa usana.
  – Tako, robe moj, budi dobar, pa ces slusati i muziku!
  Kolikoje predivna moja gospodarica, tj.. rodjena za svoju ulogu. Koliko tu ima u njenim recima velicanstvenog sarkazma. Ali, ja to volim inao znam da sada nastupa onaj pravi bol. Muzika se vec razleze, a prvi jaci i ciljani udarci padaju po levoj polovini guze, precizni, brzi, odsecniji. Desnu stranu mi miluje, po levoj padaju udarci. Pokusavam da joj dam do znanja da malo napravi pauzu, pokusavam da vristim, ali ne cuje se nista osim glasne muzike… ‘I’rzam se nekontrolisano, ali samo gornjim delom tela, jedinim kojim mogu, a moje sisice bivaju povlacene i stiskane sa svakim trzajem; to me uzbudjuje, ali nemam vremena da osetim i zadovoljstvo. Sada „milovanja“ padaju naizmenicno, ne takojako, ali kontinuirano i brzo, sitno.
  Najzad, posle tridesetak udaraca moja premila mi dozvoljava da se malo odmorim – ali u medjuvremenu sara po meni onim bicem, kojim mi je vec puno bola zadala, moram ga ljubiti, tj. maziti licem a kasnije i ljubiti. Nastavlja da me mazi svojim rucicama u crnim koznim dugim rukavicama po bedrima, medjunozju. Polako se uzbudjujem, ona ubrzava ritam, stipka me, stiska, ima je svuda po mom telu, lepo i umetnicki nasaranom, obelezenom samo njenom rukom…
  Ipak odlucuje da ovo ne pretvori u zadovoljstvo za mene. Posle zadatih jos dvadesetak udaraca preciznih i brzih, moje telo je postalo super osetljivo, probudjenih i najsitnijih cula i osecaja, kao ustreptala harfa.
  Ostavlja me da se odmorim, citav minut… Za to vreme uzima onaj divni gumeni devetorepi bic i progovara:
  – Dobices jos samo dvadeset!
  Time postize drugaciji efekat. Zahvalno klimam glavom, srecan sto je kraj (za sada) blizu ali i strepim i nesvesno moram da brojim udarce.
  I ona se malo odmorila i mogla je sada da ukrasi svoje delo. Stoga sledecih desetak udaraca mi je zadala po celom telu (sto nije bilo, tesko imajuci u vidu devet dugih pera ovog bica). Ostalo je jos samo deset. Skida mi cep sa usta i naredjuje da ljubim ovaj bic i da ga lizem, a zatim i da se zahvalim za svaki sledeci udarac koji mi bude zadala, jer ce se zaista potruditi da to posteno uradi. Oh boze! Kako je volim! Volim je sto je tako divno sarkasticna i mastovita i nestasna (rekao bih bezobrazna i pokvarena, ali gospodarica to ne moze da bude, njoj je sve dozvoljeno). I)a, napomenula mi je, za svaki udarac za koji se ne zahvalim dobicu dva nova.
  – Ooohhhh!!!
  Igra je pocela. Moja premila je zaista bila iskrena i svojski se potrudila. Mislio sam da cu bar nekoliko izdrzati bez vriska, zaboravljajuci da sam bio vec potpuno pripremljen da osetim svaki dodir, a ne ova „milovanja“. Pada prvi udarac i lagani jecaj.
  – Hvala, gospodarice!
  Drugi malo jaci, treci, cetvrti, peti, vise to nije jecaj vec bolni krici i opet ona:
  – Hvala, gospodarice!
  Polako me uci da je vaznije misliti na njeno zadovoljstvo nego na svoj bol. Zamahnula je posteno, kao i sve sto radi kad miluje, voli, muci, gazi, bicuje, ljubi, siluje. Urlik zatim:
  – Hvala, gospodarice!
  Pada sesti, sedmi, osmi. Jos samo dva.
  Uzima sada plasticni bic sa metalnom zicom u sebi, ali ja to ne mogu da vidim. Udara me njime najjace sto moze. Toplota se momentalno razvila i u mom grlu Tarzanov krik… Robe, sleduje ti jos dva dodatna. Posto je to bila iznenadna promena i grom od udarca, nisam stigao da se priviknem, kao ni na sledeci naravno, jos dva dodatna su sledila. Poskocila je i osinula me svom snagom. Zaurlao sam, ali i odmah rekao:
  Hvala, gospodarice!
  Ponovilo se to jos dva puta, urlajuci zahvaljivao sam kroz suze… Moje telo se potpuno nekontrolisano grcilo i pokusavalo da otrgne, misici su se grcili, guza i sisice, tj. grudi pomahnitalo poskakivale i bivale zatezane bolno mozda zeleci da izazovu samilost, zaboravljajuci da je to bio poslednji.

You must be logged in to reply to this topic.

ULOGUJTE SE KREIRAJTE NOVI NALOG

Vaša privatnost je bitna za nas i nikada nećemo iznajmljivati ili prodavati vaše informacije.

 
×
KREIRAJTE NALOG VEĆ IMATE NALOG?
 
×
ZABORAVILI STE DETALJE?
×

Go up